ΚΟΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ! ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΕ 3-0 Η ΕΛΛΑΔΑ!



     ΚΟΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟΣ 
     Κύπριοι και Έλληνες ποδοσφαιριστές λίγο πριν από την σέντρα στο μεταξύ τους παιχνίδι, στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου (είναι κοινός) έψαλλαν δυνατά το «Σε γνωρίζω από την κόψη…», όπως φυσικά και οι Έλληνες φίλαθλοι που είχαν κατακλύσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.
      ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ!
      Η Εθνική μας σημείωσε, ύστερα από πολλά χρόνια, περισσότερα από τρία γκολ! Έτσι μετά από ωραία εμφάνιση νίκησε την Εθνική Κύπρου με 3-0!
       ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΚΑΙ 1-0
       Στο 8 λεπτό ο Τσιμίκας από τα αριστερά έκανε σέντρα οι αμυντικοί της Κύπρου έδιωξαν βεβιασμένα και ο Μπακασέτας με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίκτυα ανοίγοντας το σκορ για την Ελλάδα. 
       Λίγα λεπτά αργότερα οι Κύπριοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν!
       Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ 2-0!
       Ήταν το 20 λεπτό, όταν από τα δεξιά ο Μπακασέτας μέσα από την περιοχή έστρωσε στον Παυλίδη ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το Ελλάδα - Κύπρος 2-0!
        Και στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ομάδα της Ελλάδος διατήρησε την υπεροχή. Έτσι,
        ΛΗΜΝΙΟΣ ΚΑΙ 3-0
        Στο 48’ και σε οργανωμένη επίθεση η ΜΠΑΛΤΑ έφθασε δεξιά στο Λημνιό, ο οποίος με επιτόπια ντρίπλα απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίκτυα της Κυπριακής Εθνικής ομάδας γράφοντας το 3-0 για την Ελληνική Εθνική ομάδα.  
         Ο παίκτης λίγο πριν δευτερόλεπτα πριν από την λήξη τραυματίσθηκε και αναμένεται να φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμό του!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου