Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ, ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΝ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ



ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ…
     Όταν ο συνάδελφος αλλά πάνω απο όλα καλός μου φίλος ο Δημήτρης Οικονόμου μιλώντας με την συνάδελφο Μαρία Αναστασοπούλου ανακοίνωσε πως ανα ώρα θα υπάρχει πληροφόρηση για την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, αυτόματα ο χρόνος «γύρισε» πίσω 52 χρόνια και όλα πέρασαν από μπροστά μου όπως μια κινηματογραφική ταινία. 
    «Βρέθηκα  στο studio της ΕΡΑ» που είχαμε δημιουργήσει στην Αγίου Κωνσταντίνου όπου και η Τροχαία Αθηνών. «Άκουσα τους τροχονόμους» να μας πληροφορούν από τους ασυρμάτους για την κίνηση στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. «Έπιασα τον εαυτό μου» να λέει εκείνο το δικό μου «φίλοι οδηγοί»… Ναι δυο λέξεις που έμειναν στην ιστορία και μου άνοιξαν το δρόμο για επιτυχία! Για 35 χρόνια που κράτησα την εκπομπή της Τροχαίας το ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ένιωσα υπερήφανος, δυνατός και ιδιαίτερα γεμάτος!
      Βέβαια άλλη η δική μου Ραδιοφωνική εκπομπή που ήταν-έμπαινε εκτός από τα σπίτια και σε όλα τα αυτοκίνητα (την άκουγαν ΟΛΟΙ στην Ελλάδα πάνω από έξι εκατομμύρια καθημερινά) και διαφορετική η σημερινή τηλεοπτική εκπομπή για την κίνηση…
      Τι μου θύμισε τώρα ο Δημήτρης…  
      Την αγάπη μου.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου