ΕΙΧΕ 80% ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σχόλιο Γιώσγος Κοντονής 
    Σκόνταψε πάνω στην διπλοτριπλή αμυνα της Κρακοβια ο Ολυμπιακός με αποτέλεσμα παρά την υπέροχη του, την ανωτερότητα του να μείνει στο 0-0 στο τρίτο φιλικό που έδωσε στην Αυστρία.
Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς ήταν εντυπωσιακή. Κέρδισε πάνω από δέκα κόρνερ. Πολλά φάουλ. Είχε δοκάρι και έχασε πέναλτυ.  
    Παρακολούθησα το τρίτο φιλικό του Ολυμπιακού επι Αυστριακού εδάφους και καταλαβαίνω πως ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Ολυμπιακός που ειχε κατοχή μπάλας πανω απο 75% ομολογώ πως με το παιχνιδι του εντυπωσίασε!
    Οι συνδυασμοί των παικτών εξαιρετικοί.
    Βρίσκονται με άνεση μεταξυ τους.
    Οι παίκτες της Πολωνικής ομάδας δεινοπάθησαν.
    Ειναι αλήθεια πως δεν άντεξαν τόσο στο πρέσινγκ όσο και στο τεχνικό παιχνιδι των παικτών του Ολυμπιακού και έκαναν πολλά φάουλ!
    Εκείνο που δεν έχει ήρθε ήταν το γκολ…
    Στο 31 λεπτό και ύστερα από φάουλ που κτύπησε ιδανικά ο Βαλμπουενά, ο Μπουχαλάκης  με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Όμως ο επόπτης είχε διαφορετική άποψη και σήκωσε την σημαία για οφσάιντ. Ήταν μια λάθος υπόδειξη που στέρησε από τον Ολυμπιακό ένα ωραίο γκολ! Κρίμα!
     Ήταν το 42 λεπτό και ο Ολυμπιακός με το Χασάν κέρδισε πέναλτυ. Το κτύπησε ο Βαλμπουενά και έστειλε την μπάλα αουτ!! Και οι μεγάλοι παίκτες χάνουν πέναλτυ!
      Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπέροχη και είχε κατοχή μπάλας 80%!
      Η ίδια κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός με κατοχή μπάλα πάνω από 80% διατήρησε την υπέροχη και έκλεισε την Κρακόβιακ στην περιοχή της. Η ομάδα της Πολωνίας έπαιζε με διπλή ζώνη άμυνας!!! Είκοσι λεπτά πριν από την λήξη σε σουτ του Ανδρούτσου από τα δεξιά η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι της Πολωνικής ομάδας!
       Έτσι δέν μπόρεσε να διασπάσει την διπλή ζώνη  άμυνας όπως αγωνίστηκε η Κρακοβια και το παιχνίδι έμεινε στο 0-0!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου