Η ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!





     ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
     Λίγο πριν το μεσημέρι η ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας που περιπολούσε στην γειτονιά μου εδώ στην Λεωφόρο Σοφούλη στην Νέα Φιλαδέλφεια μόλις με είδε σταμάτησε και για πολύ ώρα συζητήσαμε για το συμβάν που είχα την περασμένη Τετάρτη τέτοια ώρα, με εκείνο τον απατεώνα που να πλησίασε και προσπάθησε με διαφορά τεχνάσματα και κόλπα να μου «αρπάξει» το πιν της κάρτας μου!
     Το ενδιαφέρον των παιδιών της ομάδες ΔΙ.ΑΣ ήταν μια χειρονομία που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον της Αστυνομίας μας και ιδιαίτερα της ομάδας αυτής, για τον απλό πολίτη.
     Αφού ευχαρίστησα μέσα από την καρδιά μου τον Γρηγόρη Κοττέ και τα άλλα παιδιά της ομάδας ΔΙ.ΑΣ   που είχαν την καλοσύνη να με ρωτήσουν «αν όλα είναι καλά μετά το συμβάν της Τετάρτης 15 του μήνα»,   τους παρακάλεσα να βγάλουμε μαζί μια φωτογραφία.
      Θέλω με την ευκαιρία να πω πολλά μπράβο στο Αρχηγείο της ΕΛ ΑΣ, που διαθέτει τέτοια παλικάρια στην ευαίσθητη ομάδα ΔΙ.ΑΣ και παράλληλα να στείλω πολλά συγχαρητήρια στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη τον καλό μου φίλο Τάκη Θεοδωρικάκο. 
       Υπουργέ μου μπράβο για την Αστυνομία και γενικά για την άψογη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας.
        Συγχαρητήρια.  
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου