ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!



ΝΩΡΙΣ… ΝΩΡΙΣ…
     Εκεί που λέμε Δόξα τον Θεό πάμε μετά την πανδημία στην επόμενη ημέρα, ήρθε η φωτιά που ξεκίνησε σιγά σιγά εκει στην Άνω Γλυφάδα και αστραπιαία…”πήδηξε” στην περιοχή Πανόραμα της Άνω Βούλας και…καταπίνει στο πέρασμα της τα πάντα!
     Καταβάλλονται προσπάθειες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κοπεί η γρήγορη μετάδοση της προς τα σπίτια του συνοικισμού «Πανόραμα»! Μετέχουν αεροσκάφη για να σβήσουν γρήγορα η φωτιά! 
     Από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας εστάλη επείγουσα προειδοποίηση στους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπιτια τους γιατί ο κίνδυνος είναι μεγάλος, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή αυτές τιχ ώρες. 
      Οι κάτοικοι όμως παραμένουν στα σπίτι τους αν όχι όλοι οι περισσότεροι, οι οποίοι έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τους Πυροσβέστες και προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αλλά και το πράσινο της περιοχής! 
       Υπάρχει μεγάλη αγωνία γιατί οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές! Είναι αλήθεια σβήνεις την μια εστία και με τον ισχυρό άνεμο δημιουργούνται και ανάβουν δυο νέες εστίες!
       Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και πριν πέσει ο ήλιος οι δυνάμεις να έχουν σβήσει την φωτιά, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν!
       Νωρίς… Νωρίς… λοιπόν άρχισαν τα όργανα!
       Είναι αλήθεια πως η φωτιά που έφθασε στην Ανω Βούλα από ένα ρέμα, «έγλειψε» τις αυλές κάποιων σπιτιών!
    «Μπήκε η φωτιές στις αυλές» και υπάρχουν ζημιές σε πολλές στέγες!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου