ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ «ΚΤΙΖΕΙ» ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!





Ο ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ «ΚΤΙΖΕΙ» ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Ισόπαλο (1-1) έληξε το τέταρτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο αυτή την φορά την Σλάβια Πράγας. 
      Ο πρωταθλητής Ελλάδος διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πάτησε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει δεύτερο γκολ. Αντίθετα στάθηκε άτυχος και η Σλάβια ισοφάρισε, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
      Είναι αλήθεια, ότι από τα φιλικά οι προπονητές βγάζουν τα συμπεράσματα τους, για τους παίκτες τους. Και είναι είναι γεγονός πως οι παίκτες τα δίνουν όλα, θέλοντας να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην εντεκάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 
     Μπορεί το παιχνίδι Σλάβια Πράγας - Ολυμπιακού, να ήταν φιλικό, καθόλου φιλική δρν ήταν όμως η ομάδα της Τσεχίας. Οι παίκτες έπαιζαν όχι απλά με πάθος αλλά υπέρ του δέοντος σκληρά! Και πολλές φορές αντιαθλητικά κάνοντας τον διαιτητή να δείξει κίτρινες κάρτες!
     Είναι γεγονός πως σε αυτά τα φιλικά παίζονται καριέρες, θέσεις και…αποδείξεις! Όλα αυτά είναι θεμιτά. Και βέβαια είναι μέσα στο παιχνίδι. Εκείνο που δεν δικαιολογεί το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι της Σλάβια!
      Η καλύτερη φάση στο πρώτο εικοσάλεπτο ανήκει στον Ολυμπιακό όταν στο 15’ ύστερα απο πασα του Ελ Αραμπί ο Αγκιμπού Καμαρά από το σημείο του πέναλτυ δεν έπιασε σωστά το σουτ και η μπάλα κατέληξε αουτ!
       Στο 32’ και έπειτα από ωραία πάσα του Ελ Αραμπί ο Μασούρας από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιντ!
ΓΚΟΛ 0-1
       Δυο λεπτά αργότερα στο 34’ ο Κούντε πιάνει δυνατό φαλτσαριστό σουτ. Η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή της Ο Όλεγκ Ρεαμτσουκ την έστειλε στα δίκτυα της Σλάβια ανοίγοντας το σκορ (0-1) για τον Ολυμπιακό.
        Η Σλάβια Πράγας ισοφάρισε σε 1-1 στο 43’, όταν στο σουτ που έκανε ο Ουρσου η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Κούντε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Τζολάκη!
         Ίδια κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου