Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ



ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ!
      Είναι αλήθεια.
      Γεγονός που δεν αμφισβητείται από κανέναν! 
      Οι ντόπιοι κοντά στα δυο χιλιάδες άτομα πίνουν νερό στο όνομα του. Ο Ιωάννης Αθανασίου επί 20 και πλέον χρόνια δήμαρχος, αγωνίστηκε και όπως φαίνεται το όμορφο Αγκίστρι αυτός ο καταπράσινος παράδεισος, έγινε πανέμορφο! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα τα κοσμικά νησιά μας. 
     «Τώρα αρχίζουμε τον βιολογικό καθαρισμό και κάνουμε ενέργειες για το παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ…». Μου είπε ο δήμαρχος την Τετάρτη το πρωί, όταν τον συνάντησα στο γραφείο του εκεί στο Μεγαλοχώρι. Και το βράδυ λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα Ολυμπιακού Μακάμπι Χάιφα στο ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ ο Γιάννης Αθανασίου μου είπε. «Θέλω κλείνοντας το κεφάλαιο δήμαρχος να έχω κάνει το Αγκίστρι πρότυπο! Θέλω ο κόσμος να λέει πως αυτό έγινε από τον δικό μας άνθρωπο τον δήμαρχο όλων εδώ στο Αγκίστρι…». 
      Όταν τον ρώτησα αν θα είναι και πάλι υποψήφιος ο καλός μου φίλος ο κ. Αθανασίου ήταν ξεκάθαρος. «ΟΧΙ»! Είπε και ξεκίνησε να με ρωτά για κάποιες φάσεις του αγώνα! 
      Στην κουβέντα μας ηταν παρούσα και η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πολιτισμού η Αργυρώ Δέδε. Μια νέα κοπέλα που αγαπάει τον τόπο της και έχει όνειρα γι’αυτόν και όρεξη για δουλειά. Και εκείνο που μου έκανε εντύπωση πως πηγαίνοντας με το μηχανάκι της από την Σκάλα στο Μεγαλοχώρι και αντίστροφα όλοι την χαιρετούσαν και τις έλεγαν τα προβλήματα τους. Και η Αργυρώ Δέδε απαντούσε πάντα με το χαμόγελο και βρίσκοντας σε όλλους λύση!
      Ιδού η λύση!
      Η Αργυρώ Δέδε μπορεί να γίνει μια καλή και επιτυχημένη δήμαρχος…
      Εγώ μια ιδέα ρίχνω! Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει ο λαός ο οποίος με την ψήφο του θα δώσει το ok στην Αργυρώ Δέδε. Θα ψηφίσει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. 
      Από εσάς φίλες και φίλοι εξαρτάται η συνέχιση της ανοδικής πορείας του όμορφου νησιού σας που δεν είναι άλλο από το Αγκίστρι.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου