ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ! ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ 90+3!



ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΡΕΦΕΡΙ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται υπό….κατασκευή  δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Γαλλία παρά το γεγονός ότι κρατούσε τον έναν βαθμό μέχρι ένα λεπτό πριν από την λήξη του αγώνα.
     Εδώ λίγο πριν από το νικητήριο γκολ της Ναντ  προηγήθηκε φάουλ που έγινα στον Καμαρά αλλά ο ρέφερι δεν σταμάτησε τον αγώνα ως όφειλε!
     Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά και από τις δυο ομάδες, η Ναντ έφθασε τρεις φορές κοντά στην εστία του Ολυμπιακού.
ΝΑΝΤ 1-0
     Στο 32’ η Ναντ άνοιξε το σκορ. 
     Από τα αριστερά η Γαλλική ομάδα έκανε οργανωμένη επίθεση και ο Μοχάμεντ με πλασαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βάτσλικ κάνοντας το 1-0!  
     Ο Ολυμπιακός στο 39’ έχασε σπάνια ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίδια! Από τα δεξιά και έπειτα από συνεργασία της επίθεσης ο Αβιλα από το σημείο της μικρής περιοχής έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέπληξε αουτ! 
      Με τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε από την αρχή την Γαλλική ομάδα.  Η πίεση αυτή έφερε αποτέλεσμα.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
     Στο 50’ ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ και ο αμυντικός της Ναντ ο Μουτουσάμι την έστειλε άθελα του στα δίκτυα της  ομάδας του ισοφαρίζοντας για…λογαριασμό του Ολυμπιακού!
ΓΚΟΛ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ VAR
     Ήταν το 81 λεπτό οι Γάλλοι σημειώνουν γκολ που ακυρώθηκε από το διαιτητή VAR ως οφσαιντ! 
ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ 2-1!
     Στο 90+3 και από σέντρα ο Γκουσσάντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Ελληνικής ομάδας κανοντας το 2-1 υπέρ της Ναντ. Για την φάση του γκολ διαμαρτυρήθηκε όλος ο Ολυμπιακός. Είχε προηγηθεί φάουλ που κτύπησε ο αμυντικός της Γαλλικής ομάδας τον Καμαρά. Ο Αυστριακός διαιτητής που έπρεπε να διακόψει τον αγώνα επειδή ο παίκτης είχε κτυπήσει στο κεφάλι, δεν το έκανε και στη συνέχεια είχαμε το γκολ από την Ναντ. 
     Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους πάτησαν δυο φορές την περιοχή της Γαλλικής ομάδας.
     Χωρίς τον διάσημο παγκόσμιο Μαρσέλο ο Ισπανός προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό, με ένα σύστημα 3 4 3 και με τον Ρετσο στα δεξιά του.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου