Ν Τ Ρ Ο Π Η ! ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.



ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ κ. ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Ντροπή!
     Όχι!
     Δεν μπορεί!
     Ένα κακό όνειρο είναι!
     Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός που οι παίκτες του έτρωγαν σίδερα! Που μάτωναν την φανέλα. Που δύσκολα «έτρωγε» γκολ! Ενώ δεν σταμάταγαν να τρέχουν για να σημειώσουν γκολ και να φύγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι νικητές!
ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
     * Με ποιο σύστημα «κατέβασες» την ομάδα κ. Κορμπεράν;
     * Αφού έβλεπες πως από το κέντρο της άμυνας γινόταν όλες οι επιθέσεις των Γερμανών και οι περισσότεροι ήταν ανενόχλητοι και σκόραραν όποτε έβρισκαν την ευκαιρία! Η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή μπακ, ούτε μέση χάφ και ούτε επίθεση φορ! Ήταν ένα μπουλούκι! Ένα άσκέρι! Και,
     * Μήπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης που γνωρίζω ότι πονάει την ομάδα και που έχει δώσει μόνο εφετος πολλά πολλά πάνω από εκατοπενήντα εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές να φέρει χθες και ένα δυνατό όνομα προπονητή και ισάξιο της ιστορίας του Ολυμπιακού; Για να το δούμε και αυτό…  Γιατί πιστεύω πως εάν δεν γίνουν αυτές οι αλλαγές όχι αύριο αλλά χθες τα ουουουου στο «Γεώργιος Καραισκάκης» θα ακούγονται ολοένα και πιο συχνά!!!  
      Καληνύκτα σας κ. Κάρλος Κορμπεράν. 
      Χαιρετισμούς…

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
      Στο πρώτο ημίχρονο η Γερμανική ομάδα που έκανε ότι ήθελε προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και πηγε στα αποδυτήρια με υπέρ της δυο γκολ. Έτσι ο Ολυμπιακός που…περπάταγε στο γήπεδο φαίνονταν πως ήταν η…σκιά του εαυτού του! Και φυσικά. Όχι δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός! Η ομάδα που τα έδινε όλα και πέταγε! Η ομάδα είναι ένα μπουλούκι! Ένα ασκέρι! Είναι σαν να παίζει  χωρίς προπονητή! Αυτή είναι η αλήθεια! 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
      Με τις πρώτες εναλλαγές και η Γερμανική ομάδα πάτησε πολύ πολύ εύκολα την περιοχή του  Βάτσλικ και πέτυχε το στόχο και το σκοπό της που ήταν να φύγει από το Φάληρο για την Γερμανία με τους βαθμούς της νίκης!
      Και τελικά τς κατάφερε!
Γιώργος Κοντονής 
 Ο ΑΓΩΝΑΣ Ξεκίνησε με,
ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 0-1
      Ήταν το 5 λεπτό η Γερμανική ομάδα κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού που κτύπησε υπέροχα και έδωσε την ευκαιρία στον αφύλακτο Χέφλερ με στριφτή κεφαλιά να πετύχει το 0-1! 
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ 0-2!
      Στο 26 λεπτό η Γερμανική ομάδα που παίζει υπέροχο ποδόσφαιρο έφθασε για έβδομη φορά στα καρέ του Ολυμπιακού και ο Γκεγκάριτς έκανε το 0-2!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ 0-3
       Στο 52 λεπτό η Γερμανική Φράιμπουργκ με τον Γκεγκάριτς που για μια ακόμη φορά ήταν αμαρκάριστος έκανε με δυνατό σουτ το 0-3!!!
 
      Ο Ισπανός προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό με μια εντεκάδα δυνατή και ικανή να αντέξει το πρέσινγκ. Και φυσικά να πάρει την νίκη που τόσο είχε ανάγκη

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου