Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!



«ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ»!
        Ρε τον μπαγάσα τον Αλέξη σε όλα τα ερωτήματα των συναδέλφων (έμαθα πως τα είχαν στείλει από πριν και έγινε αξιολόγηση!) απέφυγε να απαντήσει ευθέως! Σε όλα έλεγε πως «…ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει συμψηφισμό! Και φυσικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι…»! Και κατέληγε μα την φράση κλισέ: «Ο Ελληνικός λαός ξέρει. Γνωρίζει πλέον ποιος λέει την αλήθεια…»!!
        Μάλιστα όταν ο συναδελφος από τον ΣΚΑΙ ο Αντώνης Αντζολέτος του έκανε ένα καίριο ερώτημα ο ΣΥΡΙΖΑίος προεδρος αφού εκνευρίστηκε (το βλέπετε και στις φωτογραφίες) όχι μόνο δεν έδωσε πειστική απάντηση αλλά είπε πως «ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ»!!
         Περίμενα από κάποιον συνάδελφο να ρωτήσει τον Αλέξη Τσίπρα «αν καταδικάζει τον νόμο Κατρούγκαλο που φτωχοποίησε όλους τους Έλληνες αλλά περισσότερο τους συνταξιούχους…»;
         Και ακόμη να απαντήσω στον πρώην πρωθυπουργό πως με όλα όσα έταξε με την ομιλία του στη ΔΕΘ, αλλά και με τις σημερινές απαντήσεις του στη συνέντευξη Τύπου είναι σίγουρο πως ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. 
          Και ευτυχώς Αλέξη που ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνά. Θυμάται όλα όσα τραβήξαμε με την «πρώτη φορά αριστερά…»! Και γι’αυτό σε έστειλε στην αντιπολίτευση, όπως θα πράξει και σε αυτές τις εκλογές!
          Να είσαι σίγουρος γι’αυτό
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου