ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ!
      Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία  του στη Θεσσαλονίκη στα εγκαίνια της ΔΕΘ έβαλε τα πάντα επι τάπητος! Μίλησε με στοιχεία και ντοκουμέντα. Μίλησε για τα  έργα που έγιναν στα τρία αυτά και που συνεχίζουν να γίνονται και είπε πως «εμείς μιλάμε με έργα και όχι με εικόνες…»! 
      Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του ο πρωθυπουργός που καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους στο «Βελλίδειο» που το είχαν κατακλύσει, ανακοίνωσε 21  νέα μέτρα ελάφρυνσης! Και μεταξύ άλλων μίλησε για τις αυξήσεις που θα φέρει στους μισθούς και στις συντάξεις η κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.
       Αφού ανέπτυξε τι και πως ακριβως θα γίνει πρόσθεσε πως το επίδομα της μητρότητας από 6 μήνες που ήταν, πηγαίνει στους 9, ζήτησε από τον Ελληνικό λαό που ξερει τι κάνει να δώσουν στην χώρα μια αυτοδύναμη καη ισχυρή κυβεενηση. «Τώρα ξέρουμε πια ποιος μπορεί να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις», τόνισε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Θελουμε αυτοδύναμη Ελλάδα του σήμερα και του αύριο», είπε.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου