Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ ELLADA94,3FM



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
     Ήταν πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ με τα πρόσωπα της επικαιρότητας την Δευτέρα (26 Σεπτεμβρίου του 2022) ΖΩΝΤΑΝΑ στο studio του ελεύθερου Ραδιοφώνου Ellada 94,3 FM με τον καθηγητή των περισσότερων Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων Εθνικής Αμυνης συγγραφέα και τον απόλυτα γνώστη των Ελληνοτουρκικών (έχει γράψει πολλά βιβλία) και μάλιστα στην ΚΑΘΕ λεπτομέρεια τους, τον γνωστό σε όλη την Ελλάδα από τις χιλιάδες διαλέξεις, εκπομπές στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο τον καλό μου φίλο τον Ιωάννη Παπαφλωράτο.  
      Την Δευτέρα ο καθηγητής αναφέρθηκε και στις πρόσφατες εκλογές (έγιναν την Κυριακή) στην Ιταλία που ανέδειξαν για πρώτη φορά γυναίκα για να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Ο λόγος για την δεξιά ακροδεξιά Τζόρτζια Μελόνι, η οποία «δεν νίκησε απλά αλλα πέτυχε θρίαμβο», όπως λένε στην Ευρώπη και την Αμερική.
       Ευχαριστώ τους ακροατές για τη συμμετοχή τους με τα ερωτήματα τους αλλά και τον καθηγητή Ιωάννη Παπαφλωράτο για την συνέντευξη όχι από το τηλέφωνο αλλά ΖΩΝΤΑΝΑ στο studio.
       Ιωάννη μου σε ευχαριστώ.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου