ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ



Μ Ο Ν Ο    Ν Ι Κ Η  Η Θ Ε Λ Ε   Κ Α Ι  Τ Η Ν 
Π Ε Τ Υ Χ Ε  Ο Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ   2-0  Ε Π Ι 
Τ Ο Υ  Α Τ Ρ Μ Η Τ Ο Υ  Π Ε Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ι Ο Υ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Την πρώτη νίκη του σημείωσε ο Μίτσελ στη δεύτερη εμφάνιση του με τα ερυθρόλευκα στον κόκκινο πάγκο!
    Ο Ολυμπιακός παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στον πρώτο ημίχρονο νίκησε δίκαια τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραισκάκης»!
    Απέδειξε μάλιστα πως με την επιστροφή του Μίτσελ η ομάδα βρίσκει την ηρεμία της!
    Ακόμη βρήκε και τον άνθρωπο που θα στέλνει την μπάκα στα δίκτυα τον Μακαμπού.     
    Στο πρώτο 20 λέπτο ο Ολυμπιακός διατήρησε την κατοχή μπάλας από την έναρξη του αγώνα και πάτησε πολλές φορές την  περιοχή του Ατρομήτου χωρίς όμως να σημειώσει γκόλ! 
    Πρέπει να σημειώσω την κακή συμπεριφορά τοφ τερματοφύλακα του Ατρομήτου Γιαννιώτη (που δεν έπιασε ποτέ στον Ολυμπιακό!) όταν ο Μακαμπού διεκδίκησε την μπάλα από τον ίδιο. Εδώ ο Γιαννιώτης απώθησε τον ερυθρόλευκο παίκτη χωρίς ο ρέφερι να του δείξει κίτρινη κάρτα!
    Στο 30 λεπτό ο Χαουανγμ έκανε πασα στον Όλεγκ ο οποίος σέντραρε και ο Μακαμπού έπιασε δυνατή καρφωτή κεφαλιά η μπάλα ομως βρήκα στο γόνατο και χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία για να σημειώσει γκολ ο Ολυμπιακός!
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ 
    Στο 37 ο Ελ Αραμπί κτύπησε το πέναλτυ που έκανε ο Ροταριου, που κέρδισε ο Ολυμπιακός όμως ο Γιαννιώτης απέκρουσε την μπάλα, χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία για γκολ. Στη συνέχεια ένα λεπτό μετά σε σουτ του Μασούρα η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι! 
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 1-0!
    Στο 45+2 ο Μακαμπού κέρδισε πέναλτυ τον ανέτρεψε ο Κιμπρακίδης και το εκτέλεσε ο ιδιος κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των 25 χιλιάδων θεατών, φίλων του Ολυμπιακού. Έτσι ο Μακαμπού άνοιξε λογαριασμό με το πρώτο γκολ με πέναλτυ που κτύπησε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου!
     Με 1-0 τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να είναι κυρίαρχος αλλά να μην μπορεί να σκοράρει… 
    Με τον Βαλμπουενά στη θέση του Ελ Αραμπί ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο…
ΜΑΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ 2-0
    Υστερα απο ωραία πάσα του Βαλμπουενά ο Μακαμπού με πλασαριστό σουτ εκανε το 2-0 για τον Ολυμοιακό και δυο τα δικά του.
    Ο Μίτσελ στην πρώτη εμφάνιση του στη δεύτερη φορά στον πάγκο τιυ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ παρέταξε την ομάδα του με δυο φορ κρούσης. Τον παλιό Ελ Αραμπί και τον…οδοστρωτήρα Μπακαμπού. Ενώ κάτω από τα δοκάρια ήταν ο 20χρονος Τζολάκης.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου