ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ο ΠΑΟΚ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΜΕ 1-2!
Σχόλιο Γηώσγος Κοντονής 
     Ήταν καλύτερος!
     Ήξερε τι ήθελα!
     Και προπαντώς πίστεψε στη νίκη!
     Ο ΠΑΟΚ που έπαιξε «μαν του μαν» άδειασε, περιόρισε τα ατού, τα δυνατά χαρτιά του Ολυμπιακού και με αντεπιθέσεις νίκησε στο «Γεωργιος Καραισκάκης» τον Ολυμπιακό που απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την πρώτη θέση!
      Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν από μέτρια ως κακή! Ήταν…συνέχεια των «προηγούμενων επεισοδίων»!!  
      Έτσι στο τέλος δίκαιες ήταν οι διαμαρτυρίες των φίλων του Ολυμπιακού, μα το παρατεταμένο ουουουου….
     Κάποιοι παίκτες δεν έχουν ακόμη καταλάβει ΣΑ ποια ομάδα παίζουν!
     Ντροπή…
ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ! 
     Στο 9 λεπτό ο Τσαούσης κτύπησε κόρνερ και ο Παπασταθόπουλος με το κεφάλι προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα και άθελα του την έστειλε στα δίκτυα του Τζολάκη κάνοντας το 0-1!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
     Ήταν το 37 λεπτό και από τα αριστερά ο Όλεγκ έκανε υπέροχη σέντρα καη ο Χαμες Ροντρίγκεζ έπιασε καρφωτή κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1
      Στο 41 λεπτό ο Μακαμπού έχασε από καλή θέση ευκαιρία για το 2-1. Πριν σε δυνατό σουτ του Ροντρίγκεζ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απομάκρυνε δύσκολα τον κίνδυνο…
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ 1-2!
      Στο 56 λεπτό και με δυνατό σουτ από τα δεξιά του Νάρει έκανε το 1-2!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΠΕ Ο VAR ΙΣΤΑΣ!
      Στο 60 λεπτό ο Λετονός διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτυ εις βάρος του Μπα. Έγινε έλεγχος από το VARιστας ρέφερι υπέδειξε στο διαιτητή να δει την φάση. Και φυσικά ο διαιτητής πήρε πίσω την αρχική του απόφαση. Έτσι παρέμεινε το 1-2 εις βάρος του Ολυμπιακού!
ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ…ΑΧΑΣΤΑ!
      Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Ραντζέλοβιτς και ο Μακαμπού έχασαν ευκαιρίες για το 2-2.
ΠΩ,ΠΩΩ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
      Ήταν το 87 λεπτό ο Μακαμπού έστρωσε στον Ελ Αραμπί ο οποίος δεν κατάφερε από καλή θέση να σκοράρει! 
      Με τον 20 χρόνο Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια ο Ισπανός προπονητής  παρέταξε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραισκάκης». Φυσικά στις υπόλοιπες θέσεις έβαλε ότι καλύτερο ετοιμοπόλεμο έχει αυτή την στιγμή. Στις πτέρυγες αριστερά ο Τζεμυς Ροντρίγκεζ και δεξιά ο Ροντρίγκες. Στην κορυφή ο Μακαμπού. Στη μεσαία γραμμή ο Χουάνγκ αριστερά στην μέση ο Εμβιλά και δεξιά ο 19 χρόνος Καμαρά. Στο κέντρο της άμυνας ο Μπα και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Αριστερά ο Όλεγκ και δεξιά ο Βρουσάι.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου