Ο ΙΝ ΜΠΟΕΜ ΧΟΥΑΝΓΚ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ…



Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 
       Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ιν Μποέμ Χουάνγκ που με το ταλέντο του και φην απόδοση του έχει κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του είπε πολλές αλήθειες. 
        Αυτό σημαίνει πως έκτο από καλή μπάλα δεν μασάει τα λόγια του και λέει μόνο αλήθειες. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε τι γίνεται στα αποδυτήρια ο Χουάνγκ τόνισε χωρίς να κηρύξει τίποτα.
     «Νομίζω πως στα αποδυτήρια, οι παίκτες, το προσωπικό, όλα τα μέλη του συλλόγου είμαστε πιο ήρεμοι και πιο χαλαροί. Μέσα στο γήπεδο είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα και έξω από το γήπεδο είμαστε πιο δεμένοι και μιλάμε περισσότερο μεταξύ μας. Πριν έρθει ο τωρινός προπονητής υπήρχε περισσότερη ένταση στα αποδυτήρια. Τώρα το προπονητικό επιτελείο λειτουργεί με ευγένεια και με τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως τώρα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και πιο ήρεμοι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά για μας τους ποδοσφαιριστές και μας βοηθάει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό για την ομάδα».
       Μπράβο
       Τέτοιοι ποδοσφαιριστές αξίζουν 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου