ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Η Σ Ε !



ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Τελικά ούτε και σήμερα ο Ολυμπιακός τα κατάφερε! 
      Ύστερα από καλή εμφάνιση στο πρώτο ημιχρόνο αλλά χωρίς γκολ, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παραδόθηκε αμαχητί στις…ορέξεις της Καταμπαχ! 
      Έπαιξε κακό ποδόσφαιρο και η Αζέρικη ομάδα τον συνέτριψε με 3-0!
      Με τραγικά λάθη στην άμυνα! Με παίκτες που δεν σεβάστηκαν την ιστορία και την φανέλα του Ολυμπιακού η ήττα ήταν αναμενόμενη!!!
      Βέβαια πολλοί παίκτες που ηρθαν τελευταία στην ομάδα όπως είναι ο Τζέρυ Ροντριγκεζ και τα άλλα παιδιά δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής 
      Ντροπή για τον Ολυμπιακό τέτοιες εμφανίσεις!
      Ντροπή!       
ΤΟ VAR ΔΙΚΑΙΩΣΕ
      Στο 6 λεπτό η Καραμπαχ σηνειωσε γκολ που ομως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ!
      Στο 11 ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή των Αζέρων. Το κτύπησε ο Μπιέλ αλλά ο τερματοφύλακας του είπε όχι! Απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ! 
ΠΩ,ΠΩΩ ΤΙ ΕΧΑΣΕ…
      Ήταν το 35 λεπτό ο Σισέ έπιασε κεφαλιά η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίκτυα της εστίας της Καραμπαχ πρόλαβε όμως ο αμυντικός και πάνω στην γραμμή την έδιωξε σε πλάγιο αουτ! 
     Έναν άλλο Ολυμπιακό είδαμε στο πρώτο ημίχρονο με ΔΕΚΑ τελικές προσπάθειες ολκές μέσα στην περιοχή. Δικαιούτο τουλάχιστον ένα γκολ. Ήταν εξαιρετικός ιδιαίτερα στα στημένα αλλά η μπάλα δεν… «ήθελε να μπει στα δίκτυα»!
      Φλύαρη έως καλή η ομάδα της Καραμπαχ έδειξε το πόσο επικίνδυνη είναι όταν εφθανε στα καρέ του Ολυμπιακού και ευτυχώς που ήταν την κατάλληλη ώρα σωστά τοποθετημένος ο Εμβιλα και απομάκρυνε τον κίνδυνο!
Ο ΜΑΡΣΕΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ 
      Στο 59 λεπτό σείστηκε το γήπεδο ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ο Μαρσέλο κάνει την επίσημη εμφάνιση του σε αγώνα Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. 
ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ!
      Ο Μαρσέλο μπήκε στην περιοχή έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα βρήκα τον Μασουρα της άλλαξε πορεία κατέληξε στα δίκτυα αλλά ήταν οφσαιντ! 
ΤΟ VAR ΕΔΕΙΞΕ ΓΚΟΛ!
      Ήταν το 69 λεπτό και η Καραμπάχ που σημειώνει τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σημειώσει γκολ. Ο επόπτης έδειξε οφσαιντ! Το VAR ομως έδειξε γκολ! Και έτσι οι Αζεροι άνοιξαν το σκορ! 
      Δυο λεπτά αργότερα και από τα δεξιά ο Μασούρας έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα όμως κτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε σε  κόρνερ! 
      Στο 82’ λεπτό η Καραμπαχ σημείωσε το 0-2!
Και 4 λεπτά αργότερα στο 86 λεπτό έπειτα από τραγικό λάθος του Σισέ οι Αζέροι πέτυχαν το τελικό 0-3, που ήταν η συντριβή του! Δυστυχώς!!
      Απόψε ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό 
      με τους πιο φορμαρισμένους παίκτες που 
      έχει. Κάτω από τα δοκάρια ο 20 χρόνος 
      Τζολάκης.
      Τρίτος κεντρικός οπισθοφύλακας ο 
       Βασριλικο. 
       Στην κορυφή της επίθεσης ο Νοτιοκορεάτης 
       και στα δεξιά ο Ροντρίγκες και στα 
       αριστερά ο Πεπ Μπιέλ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου