ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ…



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Σε ένα παιχνίδι αποδείξεων ο Ολυμπιακός παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό στο ντερμπυ των «αιωνίων» που προηγείται στην βαθμολογία!
     Το απόγευμα στο «Γεώργιος  Καραισκάκης» νίκησε χωρίς να…ιδρώσει την Λαμία νε 2-0! 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
     Ήταν υο 23 λεπτό όταν από σέντρα του Χουάνγκ, ο Χάμες Ροντρίγκες έπιασε απίθανη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά  έστειλε την μπάλα μπάλα στα δίκτυα του Σερανοφ ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-0
     Πέντε λεπτά μετά ο φορ των ερυθρολεύκων ο Μπακαμπού που πήρε την μπάλα από τον Ντοι σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου αφού ξέφυγε και από το προσωπικό του αντίπαλο μπήκε στην περιοχή και με πλασαριστό συρτό σουτ έκανε το 2-0!
ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ
     Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας και πάτησε δεκάδες φορές στην περιοχή του Σερανοφ, ο οποίος λίγο πριν από το τέλος του 45λέπτου έκανε σωτηρία απόκρουση σε σουτ του Μπιέλ.
ΦΛΥΑΡΗ 
     Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Λαμία πήρε μέτρα και είχε 15λέπτη κατοχή μπάλας χωρίς ουσία. Ήταν μια φλύαρη κατοχή…
     Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέλαβε την υπέροχη φθάνοντας αρκετές φορές στην εστία του  Σερανοφ που σε δυο περιπτώσεις απομάκρυνε τον κίνδυνο.
ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΝΟΥΧΟΣ!
     Ο Μανούχος ο ρέφερι της συνάντησης ήταν επιεικώς κακός! Ανέχθηκε τα συνεχόμενα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Λαμίας χωρίς να δείξει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα. Σε μια από αυτές τραυματίστηκε ο Μπα και αποχώρησε με κάκωση στον αστράγαλο που προήλθε από κλωτσιά του Γιακουμάκη. Μάλιστα ο Μανούχος όχι κίτρινη αλλά ούτε κίτρινη κάρτα!  Ντροπή.
     Ο Ισπανός προπονητής των ερυθρολεύκων ο
     Μίτσελ παρέταξε την ομάδα του με ότι καλύτερο 
     και ετοιμοπόλεμο διαθέτει αυτή τη στιγμή…
     Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πλέον το 
     πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου