ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…



ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
       Μια από τις 400 χιλιάδες των πρώτων επικυροποιημένων εμβολίων της Pfizer που είναι ασπίδα στην καταπολέμηση της covid-19 του κορονοϊού έκανα και εγώ σήμερα. Νωρίς το πρωί έφθασα στο Εμβολιστικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και έπειτα από τα διαδικαστικά και αφού έκανα το εμβόλιο (δεν κατάλαβα τίποτα… και μπράβο στη θεραπευτήρια) ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας της Νέας Φιλαδέλφειας ιατρος κ. Μιχάλης Καλοειδάς, με κάλεσε στο γραφείο του και ύστερα από μια συζήτηση που κράτησε περίπου 45 λεπτά, με ξενάγησε σε όλους τους χώρους του Κέντρου. 
       Πρέπει να πω, πως έμεινα με το στόμα ανοικτό. Εντυπωσιάστηκα από τους πεντακάθαρους χώρους και από τους ιατρούς που ήταν ΟΛΟΙ στη θέση τους και εξέταζαν τους ασθενείς τους. Και ακόμη πρέπει να τονίσω πως το Κέντρο Υγείας της πόλης μας εδώ στην Νέα Φιλαδέλφεια μοιάζει με ένα μικρό αλλά καλοστημένο Νοσοκομείο που έχει κλινικές με όλες τις ειδικότητες!
      Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο διευθυντή και καλό μου φίλο τον ιατρό ερευνητή Μιχάλη Καλοειδά, σε όλους τους ιατρούς και στους θεραπευτές για την πραγματικά σπουδαία δουλειά που κάνουν στην πρωτοβάθμια ιατρική. 
      Ευχαριστώ από καρδιάς.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου