ΟΧΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ Γ Ι Α Ν Ν Η Δ Ι Α Κ Ο Γ Ι Α Ν Ν Η ΔΕΝ ΣΙΓΗΣΕ…









ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!
      Όχι!
      Δεν το πιστεύω. 
      Δεν μπορεί.
      Κάποιο κάποιο λάθος έχει γίνει…
      Σήμερα Τρίτη και 13, (Δεκέμβριος του 2022) έφυγε από κοντά μας ο μεγάλος από τους μεγάλους, ο πρώτος, ο κορυφαίος ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ο δάσκαλος μας Γ Ι Α Ν Ν Η Σ   Δ Ι Α Κ Ο Γ Ι Α Ν Ν Η Σ στα 91!
      Πως μπορείς να πεις ΑΝΤΙΟ σε εναν άνθρωπο από τον οποίο πήρες πολλά! Έμαθες από τις αμέτρητες γνώσεις του. Κατάλαβες πως πρέπει να περιγράφεις, να μεταδίδεις όχι μόνο έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αλλα ένα αθλητικό γεγονός!
      Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις εναν γίγαντα, τον γίγαντα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας τον αγαπημένο μας Γιάννη Διακογιάννη; 
      Τα λόγια είναι φτωχά. Και πνίγονται από την συγκίνηση, από τον πόνο. Δεν βγαίνουν! Το χέρι δυσκολεύεται να γράψει…
      Όμως ο Γιάννης Διακογιάννης θα είναι για πάντα ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Άλλωστε «…πως μας ενώνει και πως μας δονεί του Διακογιάννη η φωνή…» όπως τραγουδάει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και μαζί του όλη η Ελλάδα, από το 1979. 
      Πεθαίνει κάποιος όταν οι άλλοι τον ξεχνούν και εμείς τον δικό μας Διακογιάννη δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.
      Σε μια συνέντευξη πριν από κάποια χρόνια ο Γιαννης Διακογιάννης μου είχε αποκαλύψει πως ήθελε να γίνει ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ! Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που μας τραγουδούσε ιδιαίτερα καλά τα Γαλλικά τραγούδια αλλά και τα Ελληνικά. Ευτυχώς που τον κέρδισε η αθλητική δημοσιογραφία και μάθαμε όλοι εμείς πως να κρατάμε το μικρόφωνο!
      Δάσκαλε μου, δάσκαλε μας καλό ταξίδι.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου