ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ…



ΟΦΣΑΙΝΤ ΡΕΕ
     Οι εικόνες αυτές είναι αφιερωμένες στην Μπαλταική ΕΠΟ και σε αυτόν ή σε αυτούς που ορίζουν τους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας 2.
     Οι εικόνες είναι από την σημερινή συνάντηση Κηφισιάς Ο Φ Ιεράπετρας για την έκτη αγωνιστική. Είναι το 7 προς 8 λεπτό των καθυστερήσεων (είχε δείξει έξι λεπτά και άρα όλα έγιναν εκτός χρόνου!!) και ύστερα από φάουλ που έδωσε ο διαιτητής Θ. Πουλόπουλος (ένωσης Πειραιά) ο παίκτης της Κηφισιάς από καταφανή θέση ΟΦΣΑΙΝΤ με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του ΟΦΙ σημειώνοντας το γκολ της νίκης!
     Οι παίκτες του Ο Φ Ιεράπετρας και η αποστολή της ομάδας δίκαια διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα έντονα. Είχαμε συμπλοκές και ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα!
     Ντροπή στον Πουλόπουλο, στον αρμόδιο επόπτη  που κατακυρώσαν ένα γκολ που σημειώθηκε από καθαρή θέση οφσαιντ! Ο παίκτης ήταν δυο μέτρα πιο μπροστά από την άμυνα του ΟΦΙ και ανενόχλητος σκόραρε με το κεφάλι έπειτα από σέντρα φάουλ που έγινε και εκτελέστηκε εκτός χρόνου στο 7 προς 8 λεπτό της 6 λεπτής καθυστέρησης!!!
     Δείτε πόσο οφσάιντ είναι ο σκόρερ… Και,  
     Χαρείτε το αυριανό μέλλον της ελληνικής διαιτησίας!! 
     Αλήθεια τη λέει ο Μπαλτάκος και φυσικά πως το σχολιάζει η παρέα του!!!
     Ντροπή
     Οφσάιντ ρεεεεε…
     Οφσαιντ!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου