Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Έσπασε το σερί νικών της ΑΕΚ ο ΠΑΣ  Γιάννινα! Της έβαλε…τρικλοποδιά! Την νίκησε με 2-1 στο  μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο Ζωσιμάδες! Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε  με γκολ του Ριένστρα στο 9’ Πέτυχε και το 2-0 με τον Μπαλάντα στο 32’ Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Αραούχο στο 51’! Το παιχνίδι έγινε «κεκλεισμένων των θυρών»! 
* Αλώβητος πέρασε από την Λιβαδειά ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό με γκολ που πέτυχε ο  Βέρμπιτς στο 35’
* Στη Νίκαια στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ολυμπιακός έκανε ποδαρικό με το δεξί για το 2023. Κέρδισε τον γηπεδούχο Ιωνικό με 2-0, με δυο εντυπωσιακά γκολ που σημείωσαν ο Μπακαμπού στο 34’ και ο Φορτούνης στο 40’.  Περισσότερα στο  ειδικό σχόλιο μου. Και,
* Στο Ηράκλειο  ΟΦΗ και ο Βόλος «κόλλησαν» στο 0-0, το οποίο παρά τις προσπάθειες και των δυο δεν άλλαξε!



ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ!
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ 2-0 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Συνεχίζοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις του ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια και εύκολα στη Νεάπολη τον Ιωνικό με 2-0!
      Λίγο πριν την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του βασιλιά της μπάλας Πελέ. 
      Στο 26 λεπτό ο Χάμες Ροντρίγκες πέτυχε γκολ με κεφαλιά. Το γκολ δεν μέτρησε παρά τις διαμαρτυρίες του Κολομβιανού διεθνούς Χαμες  ότι η μπάλα ήταν στον αέρα, γιατί ο διαιτητής Διαμαντόπουλος είχε σφυρίξει φάουλ!!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
     Ήταν το το 34 λεπτό και ο Χουάν έδωσε ωραία πασα στον Μπακαμπου ο οποίος με ξερό δυνατό σουτ έκανε το 0-1!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-2!
      Στο 40 λεπτό από ατα αριστερά ο Φορτούνης πήρε την μπάλα και με προσποιήσεις έφθασε στην γραμμή της μεγάλης περιοχής του Χουτεσιώτη έπιασε ωραίο τεχνικό σουτ για να γίνει έτσι το 0-2 για τον Ολυμπιακό!
       Με 0-2 τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, αλκα και ο αγώνας! Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες των ερυθρολεύκων το 2-0 δεν άλλαξε! 
      Ο Ισπανός Μιτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό έχοντας στην εντεκάδα για πρώτη φορά τον Βραζιλιάνο μπακ Ροντινέι. Το σχήμα του Ολυμπιακού ήταν επιθετικό.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου