ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;



ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΥΣ;
     Μέχρι και χθες «έσχιζαν τα ιμάτια τους», λέγοντας «μακρυά από εμάς οι παρακολουθήσεις»!
     Όλα αυτά μέχρι και χθες! Μέχρι την στιγμή που ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών ο Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής άρχισε να μιλάει παραθέτοντας στοιχεία με κάθε λεπτομέρεια! 
      Ο κ. Μαστραντωνάκης τόνισε πως υπήρξαν παρεμβάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ από άγνωστα κέντρα το 2016. Όμως την εποχή εκείνη  η έρευνα προσέκρουσε σε τοίχο που έχει υψώσει η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ! Μάλιστα είχε αλλάξει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές τον Ποινικό Κώδικα και είχε μετατρέψει το αδίκημα παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών, από κακούργημα σε πλημμέλημα!
        Ειδικότερα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών  Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης υπογράμμισε πως παρέλαβε τον σχετικό φάκελο το 2018! Για την εξέλιξη της υπόθεσης της δικογραφίας πιο σωστά υποστήριξε. «Η από 1/07/2019 γενναία τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα. Και για όσους γνωρίζουν νομικά, η πορεία της δικογραφίας έχει πλέον λάβει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα… Λόγω της από 1/07/2019 τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα το αδίκημα πλέον έχει καταστεί πλημμέλημα και έχει παραγραφεί».
       Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ακούει κανείς;
       ΣΥΡΙΖΑ ακούς; 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου