ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο 19 ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!



ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ!!
      Αυτό το 19 χρόνο παλικάρι ΜΟΝΟ ΤΟΥ πήρε στην πλάτη του τον ΠΑΟΚ και νίκησε την ανήμπορη να τον σταματήσει ΑΕΚ με 2-0!
      Ο λογος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον 19 μάγο του ελληνικού ποδοσφαίρου που από την Κυριακή το βράδυ το όνομα του «όπως και ο δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης «πέταξε στα πέρατα της οικουμένης»! 
      Όλοι ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν εντυπωσιάστηκαν με την ενέργεια του μικρού, ο οποίος έγινε το πρόσωπο της αναμέτρησης και έστρεψε ακόμα περισσότερο πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.
       Δεν είναι λίγες οι ομάδες από την Ευρώπη που σπεύδουν και κάνουν από τώρα πρόταση ώστε να κλείσουν για το καλοκαίρι τον μάγο Γιάννη Κωνσταντέλια! Η αξία του ανέβηκε κατακόρυφα! Αρχίζει από δέκα και ίσως ξεπεράσει και τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ!
        Οι εφημερίδες σήμερα αθλητικές και πολιτικές γράφουν πως, «ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε την ασίστ της σεζόν… σίγουρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, βοηθώντας τον Νάρεϊ να ανοίξει το σκορ στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ»! Και συνεχίζουν. «Πεσμένος στο έδαφος και με τρεις επαφές με την μπάλα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έβγαλε τρομερή ασίστ, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να κάνει “μαγικά” εντός αγωνιστικού χώρου»!
         Μόνος του ο 19 χρόνος Κωνσταντέλιας κατάφερε να…προσγειώσει την υπεροπτική ΑΕΚ! Και φυσικά έδειξε πως το πρωτάθλημα ξαναρχίζει.
         Όλα λοιπόν από την αρχή!
         Τίποτα και κάνεις δεν είναι σίγουρος!
         Τα πλέι οφ θα δείξουν το δρόμο και θα αναδείξουν τον πρωταθλητή για το 2022-2023!
          Όλοι σε αυτό συμφώνου!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου