ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΕΚ… ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ





ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ Η ΜΠΑΛΤΑΙΚΗ ΕΠΟ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Όλα ήταν λάθος!
        Ήρθε και η βοήθεια από την Μπαλταική ΕΠΟ και η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-0! 
         Θα δούμε τι μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο…
 ΚΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 
        Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε κακό ποδόσφαιρο! Είδαμε την άμυνα του Ολυμπιακού να…μπάζει! Είδαμε να κάνει πολλά λάθη. Και δυο από αυτά να τα εκμεταλλεύεται η και να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με 2-0!
 ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΗ!
        Είναι αλητεία. Η ΑΕΚ ήταν πιο τυχερή. Και φυσικά άνοιξε με το καλησπέρα το σκορ ύστερα από το…δώρο του Βρουσάι στον σκόρερ! 
        Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 14’ αλλά και εδώ η ΑΕΚ στάθηκα τυχερή! Η μπάλα κτύπησε στη συμβολή των δοκαριών του Στάνκοβιτς!
         Και στη συνέχεια ήρθε καη το δεύτερο δώρο για την γηπεδούχο. Ο Σαμασέκου χωρίς πίεση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0 για την ΑΕΚ!
 ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
        Άτυχος ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο ημίχρονο που έφθασε κοντά στο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε να μειώσει το σκορ!
 ΛΑΘΟΣ ΒΡΟΥΣΑΙ ΚΑΙ 1-0
        Στο 3’ ο Βρουσάι έχασε την ισορροπία του και άθελα του έστρωσε στον Γκαρσία οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0!
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ 
       Ήταν το 14’ ο Γκάρι Ροντρίγκες από τα αριστερά έπιασα δυνατό σου η μπάλα όμως τράνταξε το δοκάρι της  εστίας της ΑΕΚ. Στη συνέχεια ο Βρουσάι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αουτ!   
Ο ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ 2-0!!
        Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ το έκανε ο Σαμασέκου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τζολάκη κάνοντας το 2-0 για την ΑΕΚ! 
 ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ!
        Στο 56’ ο Γκαρι Ροντρίγκες από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ που για άλλη μια φορά στάθηκε τυχερή.
        Στο 60’ σε σουτ του Μάνταλου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Τζολάκη. 
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ!
        Στο 74 ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε σαν οφσαιν από τον «εδρακια» διαιτητή. Βέβαια και ο VAR ρέφερι από την Πολωνία υπέδειξα οφσάιντ!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ!
       Στο 87’ ο Αραούχο έπεσε νε τα δυο πόδια και με τις τάπες στον Όλεγκ που τραυματίστηκε! Έδώ ο δεύτερης κατηγορίας διαιτητής Νταμπρανοβιτς αντί να δείξει κόκκινη κάρτα έδειξε μόνο κίτρινη! Χαρίστηκε στον Αραούχο!
ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 
ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΜΘΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
        Την ευθύνη για τον αντιποδόσφαιρο που είδαμε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και για το επικίνδυνο παίξιμο των παικτών της ΑΕΚ έχει η Μπαλταική ΕΠΟ που της αξίζουν τα συγχαρητήρια 
        Ο αγώνας ξέφυγε γιατί ο διαιτητής φάνηκε και ήταν λίγος για ένα τέτοιο κρίσιμο αγώνα! Και η αποκορύφωση ήταν το ανύπαρκτο πέναλτυ που έδωσε στο 114’! 
        Η σφαγή ολοκληρώθηκε στο 114 λεπτό με το πέναλτυ που κτύπησε ο Γκαρσία!
        Ντροπή!
        Να παραιτηθεί χθες ο Μπαλτάκος ο οποίος με τον τρόπο του σπρώχνει μια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά ως πότε…
        Με παίκτες που θέλουν, μπορούν και θα τα καταφέρουν ο Ισπανός προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό στον πρώτο από τα πέντε ντερμπυ με αντίπαλο την ΑΕΚ. 
        Στον πρώτο ημιτελικό έπαιξε χωρίς τον Χαμές Ροντρίγκες, τον Πασχαλάκη και πολλά άλλα βασικά του  στελέχη

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου