ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ…



ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής  
      Εάν αύριο ο Σλοβάκος (μέτριος διαιτητής!) Κρούζλιακ τα κάνει…μούσκεμα στο ντέρμπυ αποδείξεων στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ Ολυμπιακού, ο υπεύθυνος θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο Παναγιώτης ή Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος παίρνει θέση ακόμη και στον ορισμό διαιτητή! Και φυσικά ορίζει σε συνεργασία με τον κατευθυνόμενο από μια άντε δυο ομάδες αρχιδιαιτητή Μπένετ όποιον θέλει ή όποιον επιθυμεί η ομάδα που συμπαθεί και χωρίς ντροπή υποστηρίζει φανερά!!
       Αυτός σε περίπτωση που όλα τα σφυρίγματα του είναι υπέρ της μιας ομαδας, θα είναι αυτός που ηγείται της Μπαλταικής ΕΠΟ ο υπεύθυνος!
       Στην τελευταία δήλωση του ο Τάκης Μπαλτάκος λέει χωρίς ντροπή. «Δεν άλλαξε, ούτε αλλάζει, ούτε υπάρχει λόγος να αλλάξει έναν Ελιτ διαιτητή. Τι να πούμε στον Μπένετ; Άλλαξε έναν Ελίτ διαιτητή; Δεν υπάρχει η δυνατότητα, άλλωστε, πού να βρει άλλον, τελευταία στιγμή; Αλλά δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει, τι να του πούμε; Άλλαξε τον επειδή τότε είχε σχέση αν είχε με τον τάδε και άλλα τέτοια. Δεν αποδέχεται τέτοιες περιγραφές ικανές να τον οδηγήσουν σε αλλαγή ο κ.Μπένετ».
        Και βέβαια όλοι καταλάβαμε πως κάτι κρύβουν αυτές οι δηλώσεις του Τάκη της ΕΠΟ. Άλλωστε στις  διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού ο προεδρος της «αμαρτωλής ΕΠΟ» όπως λένε και οι ερυθρόλευκοι είχε απαντήσει. «Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος, δεν γίνεται μην ξεχνάμε και πρέπει για να αντικατασταθεί να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή άρα το βλέπω αδύνατο παρότι εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, ούτε έχω σχέσεις με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέσεις με την ΚΕΔ, δεν θέλω ούτε να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και δεν πρέπει κιόλας αλλά ξέρω επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ σε θέματα τέτοια ότι αυτοί οι διαιτητές, τους βρίσκει για να το πω απλά και λαϊκά, πολύ πριν τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή. Βεβαίως ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 μέρες»!
        Τα συμπεράσματα δικά σας.
        Δική μου ευχή είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και των δυο και ο καλύτερος να μιλήσει. Πολύ περισσότερο από ενς τέτοιο παιχνίδι ευχή είναι να βγει κερδισμένο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου