ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ…»!



«ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ…»
      Ο πρώην πρωθυπουργός και για περίπου 35 χρόνια βουλευτής της στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές!
      Πολλοί από την αντιπολίτευση λένε ότι «ο Κώστας Καραμανλής είχε διαφορές με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη»! Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει πει η αντιπολίτευση.
      Γνωρίζω τον Κώστα Καραμανλή πολλές δεκαετίες και ξέρω το πόσο αληθινός είναι και δεν μασάει τα λόγια του!
      Είναι αλήθεια αυτό που δήλωσε ότι «φεύγω τώρα που η παράταξη είναι δυνατή…»! Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού έχει ως εξής.
        «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί 
           η κοινοβουλευτική μου διαδρομή.
           Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις     
           προσεχείς εκλογές. 
           Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση 
           της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που 
           ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και 
           υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν          
           αιώνα. 
           Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις 
           αρχές και τις αξίες της. 
           Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της 
           και όλους τους Έλληνες πολίτες».
      Προσωπικά είμαι ένας από τους συνέδρους του 4 Συνεδρίου ως πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισα τότε τον Κώστα Καραμανλή (μας βλέπετε στη φωτογραφία από τότε κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων όπου κέρδισε ΑΝΕΤΑ και με ΔΙΑΦΟΡΑ τον Γιώργο Σουφλιά!) και αναδείχθηκε στην ηγεσία της Παράταξης την οποία μεγάλωσε και την ανέδειξε περισσότερο!
      Τώρα. Ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή θα είναι πολύ πολύ πιο σπουδαίος για την Νέα Δημοκρατία. Θα πηγαίνει ΠΑΝΤΟΥ και θα παρουσιάζει το πρόγραμμα και το έργο της Παράταξης! 
       Για την ιστορία να σας πω πως το 4ο συνέδριο της ΝΔ άρχισε στις 21 Μαρτίου του 1997 πριν από 26 χρόνια και οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος ήταν τέσσερις: ο πρόεδρος Μ. Έβερτ, ο Γ. Σουφλιάς, ο Β. Πολύδωρας και ο ανιψιός του ιδρυτή της παράταξης... Στην…επόμενη φάση πέρασαν δυο. Ο Γιώργος Σουφλιάς και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος και αναδείχθηκε προεδρος της Νεας Δημοκρατίας!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου