Η ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η…ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΕΦΕΡΙ!



ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΤΑΙΚΗΣ ΕΠΟ!
     Οι φωτογραφίες αυτές και τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, χαρισμένες-χαρισμένα αποκλειστικά στον πρόεδρο της Μπαλταικής ΕΠΟ και στα…τσιράκια του της ΚΕΔ!
     Ποτέ άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχαμε τέτοια σφαγή της μιας και μοναδικής ομάδας της κορυφαίας στην Ελλάδα με τους 47 τίτλους και πιο γνωστής σε όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη, του Ολυμπιακού. Του πιο πλούσιου σωματείου με μπατζετ στα 150+  εκατομμύρια ευρώ! Με πρόεδρο έναν μεγαλοεφοπλιστή, μεγαλοεπιχειρηματία που πάντα βάζει το χέρι βαθειά στην τσέπη όχι μόνο για την ομάδα του αλλά και για φιλανθρωπία. Με πάνω από ΠΕΝΤΕ εκατομμύρια φιλάθλους στην Χώρα και δεκαπλάσια σε όλο τον κόσμο. Ε, λοιπόν αυτή την ομαδα με την μεγαλύτερη ΙΣΤΟΡΙΑ στο Ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό βάλθηκαν κάποιοι με την συμμαχία της Μπαλταικής ΕΠΟ να του…κόψουν τα φτερά! Και το μόνο που κατάφεραν είναι να γίνουν περίγελοι στην FIFA και στην UEFA και γενικά σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα video που κάνουν τον γύρο του κόσμου! Και φυσικά μιλάμε για αλλοίωση πρωταθλήματος όπως ισχυρίζεται ο επίσημος Ολυμπιακός. 
     Απόδειξη του νέου σφαγιασμού στο Καραισκάκης από το σούργελο τον Πορτογάλο Πινέιρο, ο οποίος εργάζεται μόνο για την Μπαλταική ΕΠΟ, είναι ότι πολλά πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια εικόνα. Να αποχωρεί διαιτητής από το γήπεδο με συνοδεία ΔΕΚΑ αστυνομικών. Και να πηγαίνει στο αεροδρόμιο με βαν με φιμέ τζάμια και με περιπολικά μπρος πίσω και αστυνομικούς μοτοσικλετιστές να τον συνοδεύουν για να γλιτώσει την δίκαιη κατακραυγή του κόσμου του Ολυμπιακού!!!
      Αφού ήταν ακριβοδίκαιος γιατί έφυγε μεταμφιεσμένος ως καρνάβαλος; 
      Υπάρχει απάντηση;
      Καλημέρα σας 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου