ΤΟ «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ», ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!



ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Μέχρι σήμερα ακούγαμε.
   «Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» και εκεί τελείωναν όλα!! Και φυσικά τα ίδια λόγια τα ακούμε διαρκώς! 
      Κάθε φορά λοιπόν που ένας πολιτικός, ο οποίος προσπαθεί να τελειώνει με μια «καυτή υπόθεση» το λέει… Και το περίεργο είναι ότι πιστεύει πως με το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» τελείωσε! Βγήκε από το κάδρο! 
      Επιτέλους αυτό το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» έγινε πράξη από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών, τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος  υπέβαλε την παραίτηση του, δείχνοντας αξιοπρέπεια, ευαισθησία και πολιτική ευθιξία.
      Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Κωστας Καραμανλής έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την εποχή που οι εργαζόμενοι με υπομνήματα τους,  του έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου! Αυτό ίσως να είχε άλλο αποτέλεσμα…
       Να προσθέσω πως παραίτηση υπουργού που αναλαμβάνει την «πολιτική ευθύνη» είχαμε πολλά πολλά χρόνια να δούμε!  Και πρέπει να του πούμε μπράβο που αν και υπουργός μόλις 4 ετών «για λόγους ευθιξίας» υπέβαλε την παραίτηση του!
       Δεν θυμάμαι να είχε γίνει, να είχε κάνει το ίδιο και ο αρμόδιος υπουργός επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στην «υπόθεση Μάτι»! Τότε που χάσαμε 104 άτομα και ουδείς ανέλαβε όχι μόνο την «πολιτική» αλλά γενικά την ευθύνη.
        Αλήθεια μπορεί κάποιος από τους πολιτικούς μας να μας πει τι σημαίνει «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη»; 
        Με καθαρές και ξάστερες κουβέντες…
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου