ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ!!



ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
      Επειδή ο έρωτας μου και η μεγάλη αγάπη μου  για το Ραδιόφωνο ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ  Π Ο Τ Ε,  τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις ημέρες που έχουμε αγώνα βλέποντας τα παιχνίδια στην τηλεόραση ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ! Όμως από αυτά που ακούω από τους νέους αλλά και ποιο παλιούς συναδέλφους, δεν είναι λιγες οι φορές που θέλω να σπάσω ή να πετάξω το Ραδιοφωνάκι μου από το παράθυρο!!
      Αλήθεια εκεί πάνω στην Αγία Παρασκευή στην ΕΡΤ ΕΡΑ, ακούει κανείς; 
      Διαβάστε τώρα με ιδιαίτερη προσοχή το σχόλιο μου για τους σπίκερ του Ραδιοφώνου. Ότι και όσα είχα γράψει πριν από καιρό στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ισχύουν και σήμερα και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό!! 
      Και ένα ερώτημα. Γιατί τόσο μεγάλη και σκληρή που φθάνει και στα όρια της αντιδεοντολογίας αντιΟλυμπιακή συμπεριφορά; 
      Καλημέρα σας. 
Γιώργος Κοντονής

ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ!
     Στα δικά νας εκείνα τα χρόνια ΟΛΑ λειτουργούσαν από το ΕΙΡ στο Ζάππειο μέχρι και στην ΕΡΤ ΕΡΑ στην δική μας το επαναλαμβάνω,  ΟΛΑ δούλευαν όπως ένα καλοκουρδισμένο ρολόι! Σήμερα ακούς τον κάθε ατάλαντο να...πιάνει το μικρόφωνο και να σε...καραφλιάζει από αυτά που λέει!
     Όταν λοιπόν ακούω την κάθε αρλούμπα από τους συναδέλφους που κάνουν τους ξερόλες λυπάμαι! Πονάω γιατί με κόπο φτιάξαμε το Ραδιόφωνο της ΕΡΑ και την ΕΡΑ Σπόρ που δυστυχώς οι σημερινοί...φωστήρες την έχουν περιθωριοποιήσει! Και είναι κρίμα!
      Κάτι πρέπει να κάνει ο καλός φίλος και συνάδελφος προεδρος της ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Ζούλας, πριν είναι πολύ αργά για την ΕΡΤ και ιδιαίτερα για την ΕΡΑ που και οι δυο αγαπάμε.
      Καλή Ανάσταση.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου