Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ…ΚΥΠΡΟ!



ΜΑΚΑΡΙ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Δεν ξέρω εάν η απόφαση «να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στην Κύπρο», που όπως λέει η ΕΠΟ ψηφίστηκε ομόφωνα από τις ενδιαφερόμενες ομάδες, βγει τελικά σε καλό!
      Μακάρι.
      Το εύχομαι.
      Είναι βέβαια εκτός των συνόρων της Χώρας μας. Είναι όμως κάτι που γίνεται για πρώτη φορά! Το ζητούμενο είναι πως οι φίλαθλοι των φιναλίστ που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό δεν θα μπορέσουν! Η απόσταση είναι μεγάλη και φυσικά η μετάβαση πολύ ακριβή!
       Να πούμε πως την επόμενη του τελικού διεξάγονται οι εκλογές! Στις 20 ο τελικός ημέρα Σάββατο το βραδάκι στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και την επόμενη ανήμερα της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης οι Εθνικές Εκλογές!
       Ασφαλώς πριν από τον τελικό της Κύπρου έχουμε τις ρεβάνς που είναι προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για την Μεγάλη Τετάρτη στο Φάληρο (Ολυμπιακός ΑΕΚ 0-3)  και την Μεγάλη Πέμπτη στην Τούμπα (ΠΑΟΚ - Λαμία 5-1) τα παιχνίδια!
       Και να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Μαΐου. Έτσι 6 μέρες αργότερα ολοκληρώνεται και η σεζόν, με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όχι στην Χώρα μας αλλά  στην... Κύπρο.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου