ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ!



ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ…
     «Διαβάζοντας σε αυτή την υποτίθεται ανεξάρτητη πολιτική εφημερίδα, κάποιος τα…ανεξάρτητα αλλά με κίτρινο μολύβι γραμμένα αθλητικά καταλαβαίνει πόσο δίκιο έχουν οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού». Μου έγραψαν πολλοί φίλοι της ερυθρόλευκης ομάδας στέλνοντας παράλληλα και την αθλητική σελίδα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, γνωστής για τα ΑΕΚτζήδικα αισθήματα της, λέγοντας να πάρω θέση.
      Όταν όλη η Ελλάδα και ο κόσμος όλος είδαν  την κατάφορη ελίτ αδικία που έκανε ο ελίτ (;) Ιταλός διαιτητής Μάσα δίνοντας ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ (παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό όμως όπως όλα έδειχναν δεν κατάφερνε να πετύχει γκολ και εάν δεν την έσπρωχνε κάποιος, θα μπορούσε ακόμη και να χάσει…) ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ; Άλλωστε τα έγραψα στο σχόλιο μου αμέσως μετά το ντέρμπυ.  Δεν έχω λοιπόν να προσθέσω ούτε να αφαιρέσω κάτι από αυτά που σχολίασα.
       Όπως έγραψα άλλωστε και στο άρθρο μου είμαι εναντίον της βίας από οποιοδήποτε χώρο και αν προέρχεται. Έτσι πιστεύω πως τέτοια σχόλια στις εφημερίδες (προσοχή όχι στα ρεπορτάζ και στις ειδήσεις!) όποιες και είναι παράγουν δυστυχώς βία! Η παρούσα σελίδα προσπαθεί στο ρεπορτάζ να περάσει δικά της σχόλια και δεν είναι σωστό. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου