ΑΛΛΗ ΓΕΥΣΗ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ!



Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ
       Ένας πρωινός καφές έχει πάντα καλύτερη γεύση «ανάλογα με την παρέα», λέει ο λαός μας και έχει δίκιο!
       Έτσι οταν σήμερα το πρωί στο στέκι μου στο ιστορικό Ζαχαροπλαστείο Τίλλας εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια συναντήθηκα με την καλή μου φίλη την Βάσω Φιλιππάτου την Διευθύντρια του Ογκολογικού Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» στην Κηφισιά, μια από τις ποιο δραστήριες γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας, ο καφές το εσπρεσσάκι πήρε μεγαλύτερη αξία!
        Παράλληλα με την Βάσω Φιλιππάτου συζητήσαμε για τις εκλογές και συμφωνήσαμε πως η Νέα Δημοκρατία θα κόψει πρώτη το νήμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι και πάλι πρωθυπουργός προκειμένου η Ελλάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Ο Ελληνικός λαός που δεν ξεχνά τι έχει περάσει με τον Τσίπρα και την παρέα του, θα εμπιστευθεί και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία. 
          «Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για την Πατρίδα μας. Και αυτό ο λαός μας το γνωρίζει και θα ψηφίσει με σκέψη, με σύνεση και με σκοπό και στόχο το αύριο, το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας. Και για όλα αυτά εγγύηση είναι μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης»! Μου είπε χαρακτηριστικά η Βασω Φιλιππατου
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου