ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ



ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ
     Μέσα σε λίγα χρόνια από την ημέρα της ενθρόνισης του, ο Μητροπολίτης Νεας Ιωνίας
Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ όχι μόνο τούτες τις Άγιες ημέρες, αλλά καθημερινά, είναι δίπλα και κοντά σε όλους εκείνους τους αναξιοπαθούντες.
ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής 
        
         Δελτίο Τύπου Ιεράς Μητρόπολης 

«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας
   με τη στήριξη της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    Αρωγός στους οικονομικά ασθενέστερους αδελφούς μας στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της, ανακουφίζοντας έτσι έναν μεγάλο αριθμό οικογενειών ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.
     Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, επισκέφθηκε την Μ. Δευτέρα, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα τον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος καθώς και την Μ. Τρίτη τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας, όπου με την ευγενική χορηγία των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, την στήριξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της δικηγορικής εταιρείας «Μπενετάτος Ιωάννης», του κ. Πάνου Μπαμπάμτση, του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd) και του Συλλόγου Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.
    Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος o Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από κληρικούς και εθελοντές των κοινωνικών δομών της Ιεράς Μητροπόλεως.
     Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος εκφράζει δημόσια ευγνώμονες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν, επωνύμως και ανωνύμως, ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου