ΤΕΛΙΚΟΣ ΟΧΙ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗΣ!



Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!
 Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Ύστερα από πολλές δραματικές, άστοχες  αποφάσεις της ανίκανης Μπαλταικής ΕΠΟ διεξάγεται στον Βόλο ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος.
        Πρόκειται για έναν τελικό αγώνα που αντί να είναι ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, είναι Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
        Την ευθύνη για αυτή την ντροπή έχει εξολοκλήρου η ΕΠΟ και το προεδρείο της, που με τα τερτίπια του εκάνε και το θεσμό του κυπέλλου να είναι ο περίγελος του κόσμου! 
         Η Μπαλταική ΕΠΟ που αντί σήμερα να έχει παραιτηθεί κουνάει το δάκτυλο σε όλες τις ομάδες εκείνες (εκτός από μια συγκεκριμένη ή δυο…) που ΔΕΝ συμφωνούν με τα καμώματα της! Η Μπαλταική ΕΠΟ δυστυχώς ΠΕΤΑΞΕ το ποδόσφαιρο της χώρας μας στα βράχια και το έστειλε στα δύσκολα εκείνα χρόνια της παλιάς εποχής. Στα πέτρινα εκείνα χρόνια! Στο ξεκίνημα δηλαδή του ποδοσφαίρου. Στις παλιές εφτάρες! 
          Ο σημερινός τελικός που γίνεται σε άδειο γήπεδο είναι το μελανό σημείο και «η μεγάλη αθεράπευτη μάλιστα ασθένεια» του ποδοσφαίρου μας! Και όσο παραμένει στο πόστο της αυτή η Μπαλταική ΕΠΟ που μας έκανε να ντρεπόμαστε για το ποδόσφαιρο μας δεν θα υπάρχει γιατρειά!
           Για να σωθεί και να βρει το δρόμο του, το Ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να φύγει αυτή η κακή διοίκηση της Μπαλταικής ΕΠΟ! Ακόμη και σήμερα προλαβαίνει να παραιτηθεί. Υπάρχουν ικανά στελέχη για να αναλάβουν την διοίκηση της πολύπαθης επί ημερών Μπαλτάκου και των υποστηρικτών του!.. Το ποδόσφαιρο μας πρέπει να ζήσει. Φύγετε τώρα!
          Τώρα.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου