ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ELLADA94,3FM ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΝ ΕΡΑ!



ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΟΜΠΟΛΟ!
      Θέλω από την αρχή να ευχαριστήσω τον για πάνω από έξι χρόνια,  πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ καλο μου φίλο και συνάδελφο Πάνο Σόμπολο, τον οποίο σήμερα είχα καλέσει στην εκπομπή μου στον Ellada 94,3 FM και Elladafm Hellasfm και για μια ώρα είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ!
       Για δεκαετίες με τον Πάνο Σόμπολο υπηρετήσαμε μαζί το Ραδιόφωνο της ΕΡΤ στην  ΕΡΑ και σε αυτό συγκινημένοι και οι δυο  αναφερθήκαμε τονίζοντας πως «στη δική μας εποχή παρά τις δυσκολίες το Ραδιόφωνο είδε ανάπτυξη. Και πραγματικά λειτούργησε άψογα και ενημερωτικά. Όλοι είμαστε μια οικογένεια…»!
        Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει! Το ρεπορτάζ δεν γίνεται πλέον στον τόπο όπου συνέβη  όπως τότε που τρέχαμε στο σημείο και το «μέσα από την πηγή» ήταν η πραγματικότητα, αλλά από το Google.com! Αποτέλεσμα αυτού είναι μετάδοση ενός ΙΔΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ από  ό λ ο υ s  τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς!!
         Και αυτή πρέπει να αλλάξει!
         Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το τότε και το σήμερα και ακόμη να θυμηθούμε άγνωστα περιστατικά και ωραίες ιστορίες μιας Ραδιοφωνικής τρέλας!
          Στην φωτογραφία (πάνω δεξιά) είναι μαζί μας και το δεξί μου χέρι στην εκπομπή ο τεχνικός ηχολήπτης του Σταθμού μας ο Αντώνης Ποτήρης γνωστός πρωταθλητής Ελλάδος στο πινγκ πονγκ και με διεθνείς διακρίσεις.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου