ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!



ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
      Έτσι όπως εξελίσσεται η διεξαγωγή του ντιμπέιτ (δεν μου αρέσει η λέξη αυτή. Προτιμώ την τηλεμαχία) προβλέπω πως θα είναι μια ΣΟΥΠΑ! 
      Ύστερα λοιπόν και από την ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ της μιας και μόνης ελεύθερης ερώτησης από κάθε συνάδελφο δημοσιογράφο, η τηλεμαχία (ντιμπέιτ) της Τετάρτης θα είναι ένα άνοστο και κακομαγειρευμένο  φαγητό!
       Και ναι, θα μοιάζει και θα είναι ένα ντέρμπυ χωρίς αποτέλεσμα από το οποίο ΔΕΝ βγαίνει τίποτα και ΟΛΟΙ θέλουν ΓΡΗΓΟΡΑ να το ΞΕΧΑΣΟΥΝ! 
       Προσωπικά και επειδή πολλοί ζητούν την άποψη μου και με ρωτούν «τι θα γίνει με το ντιμπέιτ;», προσωπικά πιστεύω πως ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ, ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!
        Και είμαι βέβαιος πως ο πρωτος των πρώτων, ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση, ο μοναδικός Γιώργος Αυτιάς, θα βγάλει πολλές ειδήσεις και θα μάθουνε τι θέλουν και τι πιστεύουν για την Οικονομία της χώρας και την ανάπτυξη της πατρίδας μας οι δυο διεκδικητές της διακυβέρνησης της Ελλάδας μας, σε τούτες τις κρίσιμες ώρες που περνάμε!
        Τελικά ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ θα δούμε τους ΔΥΟ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ΤΣΙΠΡΑ) ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!
Καλημέρα σας.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου