ΠΑΝΤΑ Π Ρ Ω Τ Ο Σ ΚΑΙ Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η Σ ΤΗΣ Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η Σ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
      Ο κόσμος, τα εκατομμύρια του λαού σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, τον αγαπάει και δεν χάνει, αυτός ο κόσμος, δευτερόλεπτο από την μοναδική και αδιαφιλονίκητα πρώτη και καλύτερη με διαφορά εκπομπή του της Ελληνικής Τηλεόραση! 
      Είναι αλήθεια πως ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ,   ο πρώτος των πρώτων, ο Παγκόσμιος Κυπελλούχος, ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση, ο μοναδικός Γιώργος Αυτιάς,   κόβει ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
       Γεγονός είναι πως ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς με την επιστημονική ομάδα του και τους συναδέλφους δημοσιογράφους συνεργάτες του, «μπαίνει» σε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια σπίτια!
      «Μπαίνει» και ενημερώνει για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Δίνει όλες τις ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, κάνοντας προτάσεις αλλά και λύσεις, στους υπεύθυνους της πολιτείας.
       Και φυσικά οι ειδήσεις και η επικαιρότητα όπως και τα αθλητικά γεγονότα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή. Και ασφαλώς ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ και με τον μοναδικό έξυπνο τρόπο του Γιώργου Αυτιά και των συνεργατών του.
       Γιώργος Αυτιάς πάντα πρώτος και μοναδικός! 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου