ΒΓΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΑ



ΛΕΣ;
     Προσωπικά γνωρίζω πως ο Ευάγγελος Μαρινάκης σε συνεργασία με τον έχοντα το γενικό πρόσταγμα για όλους και για ολα τον Ισπανό  Αντόνιο Κορδόν, θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό έναν από τους μεγάλοπροπονητές. Έχουν ακουστεί πολλά και διάσημα ονόματα. Τώρα τελευταία πολύς λόγος γίνεται για τον Ζοσέ Μουρίνιο!
     Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ο εκλεκτός! 
     Όποτε θα σταματήσουν τα διαφορά σενάρια!
     Πιστεύω πως ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί σε λίγο.  
     Υπομονή.
Γιώργος Κοντονής 

        ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ!!
                              Διαβάστε τώρα τι μεταδίδεται
                              από την Ρώμη!
«Ρώμη (03/06/23)
    Δημοσίευμα από την Τουρκία, αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον έμπειρο Πορτογάλο τεχνικό, το μέλλον του οποίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα. 
     Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία πρόσληψης νέου προπονητή, κοιτάζοντας κυρίως στην αγορά της Ισπανίας, αλλά από την Τουρκία προέκυψε ένα τρελό σενάριο για τον Ζοσέ Μουρίνιο! Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Fotospor”, το οποίο επικαλείται και την ιταλική «Gazzetta Dello Sport», η Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός και ομάδα από την Σαουδική Αραβία έχουν καταθέσει πρόταση στον Πορτογάλο τεχνικό. Το μέλλον του Μουρίνιο ωστόσο, θα ξεκαθαρίσει μετά το ραντεβού που θα έχει ο ίδιος με την διοίκηση της Ρόμα…»!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου