ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ…
     «Όταν φύγω θέλω να είναι γιορτή», μου είχε πει ο Γιώργος Γεωργίου, ο γνωστός ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ δημοσιογράφος στην κοινή μας συνύπαρξη στον Ellada 94,3 FM και στον Elladafm Hellasfm και συνέχισε. «Θέλω να το θυμούνται…»! 
      Το είπε και έτσι και έγινε. 
       Σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι ο συνάδελφος και φίλος παρά την άνιση πάλη του (πάλεψε σκληρά μα νύχια και με δόντια) δεν τα κατάφερε. Νικήθηκε αυτή την φορά! Και πλέον πήρε το δρόμο που δεν έχει γυρισμό. 
       Ο Γιώργος Γεωργίου έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί (5 Ιουνίου 2023) σε ηλικία 71 ετών. Ο Γιώργος Γεωργίου, που τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αθλητικούς δημοσιογράφους με αρκετές ατάκες του, στον αέρα των τηλεοπτικών εκπομπών που έκανε να έχουν μείνει στην ιστορία!
        Να θυμίσω πως το 2017 είχε χάσει το γιο του Τάσο, ο οποίος από παιδί είχε διαγνωστεί με τη σπάνια νόσο "αταξία του Φρίντριχ". Και αυτό ήταν το μεγάλο κτύπημα του. Του είχε κοστίσει πολύ. Και ήταν κάτι που το έβλεπες στα μάτια του. Στις κινήσεις του. Στα λεγόμενα του…
         Γιώργο καλό ταξίδι.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου