ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!



ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…
       Καλημέρα σας
       Καλό σας μήνα.
       Ένα όμορφο ταξίδι με το εξπρές ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ από τον  Ellada 94,3 FM και Elladafm Hellasfm τελείωσε.
       Ήταν πράγματι εντυπωσιακό το ταξίδι αυτό με επιβάτες τις χιλιάδες των πιστών ακροατών, τους  οποίους και ευχαριστώ πολύ για την καθημερινή  ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ επαφή μας.
       Στο ταξίδι μας αυτό που κράτησε κοντά στα δυο χρόνια στην πρώτη θέση ήταν οι πάνω από δυο χιλιάδες καλεσμένοι μου, που τους ευχαριστώ ιδιαίτερα πολύ. 
        Και φυσικά το εξπρές ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ δεν θα έφθανε στον προορισμό του, εάν δεν είχε την άμεση συμπαράσταση των «σταθμαρχών» (ο φίλος ιδιοκτήτης Δήμος Τσαπαλιάρης και ο καλός φίλος άνθρωπος του Ραδιοφώνου Γιώργος Καραμπεσίνης ) και των άλλων υπευθύνων του σταθμού που ότι ζήτησα τον προσέφεραν απλόχερα!
         Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον… «θερμαστή» της μηχανής του εξπρές ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ τον εκπληκτικό ηχολήπτη και καλό μου φίλο τον μοναδικό Αντώνη Ποτήρη, γιατί χωρίς την δική του βοήθεια δεν θα μας ακούγατε! 
         Φίλες και φίλοι από τον… «μηχανοδηγό του εξπρές ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Γιώργο Κοντονή, που είχε και έχει την ευθύνη την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκπομπή του όμορφου αυτού ταξιδιού, να είστε καλά, να περνάτε καλά, να προσέχετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, γιατί οποίος αγαπάει τον εαυτό του αγαπάει και τους άλλους…»!
          Εις το επανιδείν.
          Σας ευχαριστώ 
          Καλό καλοκαίρι.
Γιώργος Κοντονής 
              Θα σας δείξουμε κάποιες φωτογραφίες 
              από τους πολλούς καλεσμένους μας που 
              μας έκαναν την τιμή να έρθουν στο 
              studio στο Ίλιον.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου