ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!



ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ 
ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ!
ΠΑΝΤΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!
ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΚΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
       Και οι πρώτοι. Και οι ήρωες. Και οι μοναδικοί. Και οι μόνιμοι πρωταθλητές έχουν ανάγκη από λίγη ανάπαυση! Από ξεκούραση! Να γεμίσουν οι μπαταρίες προκειμένου μετά από λιγες ημέρες να επιστρέψουν δυνατοί στο δύσκολο αλλά θεάρεστο έργο τους!
       Έτσι και ο αδελφικός μου φίλος, ο πρώτος των πρώτων, ο Παγκόσμιος Κυπελλούχος, ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση, Ξ μοναδικός Γιώργος Αυτιάς από σήμερα είναι σε ολιγοήμερες διακοπές! Θέλει, ποιο σωστά χρειάζεται, λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς αν και δεν είναι στο χαρακτήρα του! Έτσι μαζί με την επιστημονική ομάδα του και τους συναδέλφους δημοσιογράφους συνεργάτες του, θα είναι και πάλι κοντά μας το Σαββατοκύριακο 19 - 20 Αυγούστου.
        Σήμερα και λίγο πριν από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ο Γιώργος Αυτιάς ευχαρίστησε την σκηνοθέτιδα Κατερίνα Βάχλα, την αρχισυντάκτρια Λίλλυ Τζίμα, τον επι της παραγωγής και επί των αθλητικών  συνάδελφο Νίκο Λούρδα, τους καμεραμαν και τους τεχνικούς, τη διοίκηση του ΣΚΑΙ και τους συνεργάτες του την ομάδα του όπως λέει και έκλεισε ραντεβού για τις 19 Αυγούστου.
          Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αυτιάς είπε.«Τελειώνει άλλη μια σεζόν, εγώ θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους εδώ στις κάμερες, τους τεχνικούς, την κυρία Βάχλα, την κυρία Τζίμα, τον Νίκο Λούρδα και φυσικά τη διοίκηση του σταθμού, τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, τον κύριο Χρήστο Παπαδρόσο... Χάρη στην υπομονή και τη βοήθεια όλων φτάσαμε ως εδώ. Πιστεύω στην ομάδα, στην ομάδα κανείς δεν είναι πρώτος και κανείς δεν είναι τελευταίος. Προχωράμε όλοι μαζί και ό,τι φέρει η ζωή»...
          Γιώργο μου ο Ελληνικός λαός και όλοι εμείς οι δικοί άνθρωποι ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ!
          Σε ευχαριστώ.
          Σ’αγαπάμε.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου