ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!



Μ Ι Σ Ο Σ   Α Ι Ω Ν Α Σ !
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 49 ΧΡΟΝΙΑ…
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Ήδη η Μεταπολίτευση με τα καλά αλλά και με τα κακά της βαδίζει στα 49 της χρονια! Κοντεύει να περάσει τον   μ ι σ ό   α ι ώ ν α !
     Ομως ποτέ δεν θα ξεχάσω ολα οσα έγιναν στις 23 Ιουλιου στο γραφειο του τοτε ΠΔ του στρατηγου Φαίδωνα Γκιζίκη, αλλα πολυ περισσοτερο ολα οσα εγιναν περιμένοντας τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. (Περιγραφή κανω στο ΚΜΠ στο www.giorgoskontonis.gr  και στο http://kontonis.blogspot.gr)
     “Έγραφα" την ιστορική εκπομπή "Τα Χρονικά της Ημέρας" και το τηλέφωνο ειχε...ανάψει στήν κυριολεξία! Ο κόσμος ήθελε να μαθει εαν ολα ηταν αληθεια, αλλα και τί ωρα ερχεται ο Καραμανλής!
Ειναι γεγονός πως δέν περίμενε να το ακουσει απο την εκπομπη! Ήθελε απο...πρωτο χερι ενημέρωση!
       Ο λαός εκεινη την ημερα απο το απόγευμα της 23 Ιουλιου, μεχρι και την ορκομωσία του Κωνσταντινου Καραμανλή (εγινε στις 04.20 τα ξημερώματα, αμεσως μετα την άφιξη του με το αεροπλάνο του Προεδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, το οποιο του παρεχώρησε ο φιλος του ο Ζισκαρ) ειχε κατακλύσει την Αθήνα, αλλα και ολη την Ελλάδα και πανηγύριζε έξαλλα την επιστροφή της Δημοκρατίας, ζητωκραυγάζοντας υπερ της, άλλά και υπερ του Καραμανλή...
       Η επταετία ειχε πέσει...
       Η επιστροφή στην δημοκρατία, ειχε ηδη ξεκινήσει...
       Και απο τοτε εχουν περασει 41 χρόνια Μεταπολίτευσης...
Γιώργος Κοντονής
       Περισσότερα στό ΚΜΠ και στο άρθρο μου, 
       στο www.giorgoskontonis.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου