ΕΦΥΓΕ Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ



ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ 
ΕΦΥΓΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ!
       Η αναγγελία της  είδησης του θανάτου του Αριστείδη Τσιπλάκου ενός ευπατρίδη πολιτικού, έγινε από την οικογένεια του και όπως εκείνος ήθελε. Με λίγα λόγια και χωρίς τυμπανοκρουσίες! Έτσι λειτουργούσε. Ήρεμα και χωρίς να προβάλει το εγώ, παρά μόνο το εμείς!
       Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών βουλευτής Βοιωτίας Αριστείδης Τσιπλάκος εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο σε ηλικία 94 ετών! Να σας πούμε πως η εξόδιος ακολουθία θα γίνει (Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, στις 11.00) στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Λιβαδειάς. Η οικογένεια του προτρέπει όλους αυτούς που επιθυμούν, να καταθέσουν στεφάνια, να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!
        Η πολιτική σταδιοδρομία του Αριστείδη Τσιπλάκου ξεκίνησε το 1976. Εκλέχθηκε βουλευτής Βοιωτίας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπου και ανέλαβε γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων διατηρώντας τη θέση αυτή μέχρι το 1981. Το δε 1980 ασχολήθηκε με την ανασύνταξη του κόμματος που συνεργαζόταν. Τέλος το 1990 ανέλαβε υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, θέση που διατήρησε μέχρι το 1993. Στις εκλογές του 1993 (Οκτώβριος) επανεξελέγη βουλευτής Βοιωτίας. Μετά τις εκλογές του 2004 αποχώρησε από την πολιτική.
         Καλό ταξίδι φίλε.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου