Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ 2-2 ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΑΡΣΕΙΓ!



ΠΑΡΑ ΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Με σκορ 5-3 (η ελληνική ομάδα είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα με 3-1 εκτός εδρας) ο Παναθηναϊκός πέρασε στην επόμενη φάση που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας με την πανίσχυρη Γαλλική ομάδα θα διεξαχθεί την εβδομάδα που έρχεται στην Λεωφόρο.   
        Στον δεύτερο αγώνα με την Ουκρανική Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει πήρε όμως την ισοπαλία 2-2 και φυσικά την πρόκριση.  Στο σκορ προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. 
       Ήταν το 15 λεπτό και ο Σποραρ εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της αμυνας της Ουκρανικής ομάδας και με...λόμπα άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.    
       Η χαρά των πράσινων δεν κράτησε για πολύ.
       Λίγα λεπτα αργοτερα στο 23 λεπτό η Ντνίπρο με έναν φανταστικό σέντερ φορ τον Αρ.Ντόβμπικ που εκανε οτι ήθελε την άμυνα του Παναθηναϊκού απο τα δεξιά εφθασε ενα μέτρο προ του τερματοφύλακα του Τριφυλλιού και τον πλάσαρε περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπρινιόλι ισοφαρίζοντας σε 1-1! 
       Στο 34’ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της Ουκρανικής ομάδας σε συγκρούση του με τον Παλάσιος και απεχώρησε με το φορείο!
       Η Ντνίπρο στο 39 λεπτό σημείωσε γκολ με τον Αρ. Ντόβμπικ αλλά ακυρώθηκε επειδή την μπάλα την είχε κοντρολάρει με το χέρι ο παίκτης που έκανε σέντρα από τα αριστερά. 
       Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ουκρανική ομάδα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 53 κέρδισε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου, ο Σαραπι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Παναθηναϊκού σημειώνοντας το 1-2 για την Ντνίπρο!
        Στο 70 λεπτό ο Τζουρισιτς μέσα στην περιοχή έδωσε έστρωσε στην κυριολεξία στον Σποραρ ο οποίος με δυνατό σουτ απο το ύψος της μικρής ισοφαρίζοντας σε 2-2!
        Για σκληρό μαρκάρισμα στο 75 λεπτό αποβλήθηκε ο Ταντσικ και η Ουκρανική ομάδα επαιξε για περίπου 20 λεπτά με τις καθυστερήσεις νε δέκα παίκτες!
        Μέχρι και το τέλος του αγώνα το 2-2 δεν άλλαξε! Έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τα επόμενα ματς με την Γαλλική Μαρσειγ την επόμενη εβδομάδα που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2-2 κρίνεται δίκαιο!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου