ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ



ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Σχόλιο 
       Σέντρα για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, είχαμε την Παρασκευή με τον αγώνα Βόλος - Λαμία (έληξε ισόπαλος 2-2! Και το πρώτο γκολ δης σεζόν σημειώθηκε μα πέναλτυ στο 55’ ποφ κτύπησε ο Καρλίτος και προηγήθηκε η Λαμία 0-1!) που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ένα πρωτάθλημα που ίσως αποδειχθεί πως θα είναι το καλύτερο, αν κρίνουμε από το ανθρώπινο δυναμικό, από το ρόστερ των ομάδων!
        Είναι αλήθεια ότι όλες οι ομάδες μας απέκτησαν πολλούς και καλούς παίκτες και μάλιστα από το «πάνω ράφι»! Παίκτες που πιστεύω πως θα γράψουν νέες σελίδες στην ιστορία των ομάδων τους!
        Πρέπει να αναφερθούμε ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό. Στο νέο Ολυμπιακό για την ακρίβεια, ο οποίος παρουσιάζεται με νέο προπονητή. Με νέα ομάδα. Με πανάκριβους παίκτες που δεν θα αργήσουν να παρουσιάσουν την αξία τους. Και φυσικά οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό δεν έχουν τελειώσει. Σύμφωνα με όσα είπε ο προεδρος και ιδιοκτητης του Ολυμπιακού ο Ευάγγελος Μαρινάκης, αυτή την εβδομάδα πρόκειται να έρθουν παίκτες που θα αφήσουν εποχή, ενώ στο άκουσμα του ονόματος τους «θα γίνει σεισμός»!
         Ο ΠΑΟΚ που πήρε παίκτες για τις θέσεις που η ομάδα…πονούσε εφέτος μπορεί να ανατρέψει τα όποια προγνωστικά και να κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος!
          Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τους παίκτες που ήθελε και είχε υποδείξει ο προπονητής του. Άλλωστε η ομάδα με το Τριφύλλι έχει «δέσει» και δεν χρειάστηκαν πολλές αλλαγές!
          Η ΑΕΚ που ήταν η ποιο σταθερή του περυσινού πρωταθλήματος και γι’αυτό το κατέκτησε, απέκτησε ποδοσφαιριστές που είχε ανάγκη και κάλυψε θέσεις, τα κενά δηλαδή που είχε διαπιστώσει ο προπονητής. 
          Ο Άρης με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, όπως και ο ΟΦΗ που έδειξε καλά στοιχεία στην προετοιμασία, θέλουν και θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη. 
          Αλλά και οι άλλες ομάδες της Σουπερ Λιγκας έχουν κάνει σωστή προετοιμασία και με ικανούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στις μεταγραφές θα βάλουν δύσκολα στους μεγάλους!
          Έτσι το πρωτάθλημα 2023 - 2024 που ξεκίνησε με τις καλές προϋποθέσεις παρά το βαρύ  με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη από τους χούλιγκαν Κροάτες Ναζί, πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο. 
          Να σημειώσουμε πως θα έχουμε συνολικά τέσσερις διακοπές. Οι τρεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Και θα αφορούν τα διεθνή «παράθυρα» των Εθνικών Ομάδων μας. Και φυσικά θα έχουμε και εκείνη που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο, την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
          Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου του 2024. Και φυσικά τα παιχνίδια θα διεξάγονται όλα την ίδια μέρα και ώρα.
          Ακόμη να προσθέσουμε πως τα πλέι άουτ θα αρχίσουν το διήμερο 9-10 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 11-12 Μαΐου. Θα υπάρξει μία ενδιάμεση διακοπή στις αρχές Μαΐου λόγω της γιορτής του Πάσχα.
          Καλή αρχή 
          Να δούμε τώρα τον χάρτη της Σούπερ Λιγκας. 
ΑΕΚ
Άρης
Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος
Βόλος
Κηφισιά
Λαμία
Ολυμπιακός
ΟΦΗ
Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός
Πανσερραϊκός
ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου