ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΙΓΟΣΒΗΝΕΙ!!



ΠΕΘΑΙΝΕΙ;
      Το Ολυμπιακό Στάδιο της Ελλάδος (βρίσκεται στο Μαρούσι στην Αθήνα) ερημώνει! Και δυστυχώς ημέρα με την ημέρα σβήνει! Πεθαίνει; Με ρώτησαν. Ναι! Εαν οι αρμόδιοι δεν τρέξουν να προλάβουν και να σταματήσουν το κακό που έρχεται. 
       Κάνω έκκληση στον αρμόδιο υπουργο και καλό μου φίλο Γιάννη Βρούτση, να εξετάσει το θέμα και να δωσει τις δέουσες εντολές, για να μην γίνει ερείπιο αυτο το στολίδι του αθλητισμού. 
        Ξέρω την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και γενικά για τον αθλητισμό. Και είμαι σίγουρος οτι θα αναλάβει το σοβαρό αυτο θέμα προσωπικά. Βέβαια τους αγώνες του για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός θα τους δώσει στο ΟΑΚΑ, που δήλωσε ως έδρα. 
       Ομως δεν φθάνει μόνο αυτο! Μήπως πρέπει να επιστρέψει στο Ολυμπιακό Στάδιο και η μεγάλη αγαπημένη, η εθνική μας ποδοσφαιρική ομαδα; Ή να γίνεται μόνιμα εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλαδος, για να μην γελάει ο κόσμος με τα καμώματα της ΕΠΟ; 
        Ιδέες υπάρχουν πολλές. Τον λόγο έχει πλέον ο Γιάννης Βρούτσης, ο φίλος μου υπουργός Αθλητισμού. Γιάννη μου βάλε την υπογραφή σου και σε αυτο. Ειναι σίγουρος οτι θα τα καταφέρεις.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου