ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ»!



ΜΕ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΝΚ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ο Ολυμπιακός ξεπερνώντας τον εαυτόν του και παίζοντας για την ιστορία του πέρασε δια «πυρός και σιδήρου» με υπερπροσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο! Ίσως είναι η πρώτη φορά που ΟΛΟΙ χάρηκαν αυτή την ισοπαλία λες και ήταν νίκη! Στην ουσία όμως είναι νίκη.  
      Όλοι έπαιξαν σπουδαία μπάλα. Αν και μέχρι σήμερα τα επίσημα ματς του Ολυμπιακού είναι μόλις δυο! 
      Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ο Ολυμπιακός πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του, κάνοντας διαχείρηση του χρόνου και της μπάλας. Από την πλευρά της η Γκενκ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη των ερυθρολεύκων.
ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΓΚΕΝΚ!!!
      Στο 27 η Γκενκ κέρδισε πέναλτυ που κτύπησε ο Πεντσιλ ο Πασχαλάκης έδιωξε την μπάλα που κτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια βγήκε από τον Ρέτσο κόρνερ.
      Ο Γερμανός διαιτητής με την συμβολή του VAR έδωσε επανάληψη γιατί ο Πασχαλάκης δεν…πατούσε στην γραμμή!!! Το πέναλτυ κτύπησε στο 30’ και πάλι ο Πέντσιλ και έκανε το 1-0, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου!
      Ο Γερμανός διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός δείχνοντας τις προθέσεις του! Έπαιξε έδρα και σφύριξε υπέρ της Γκενκ 70%! 
      Η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο στην αρχή και έως το 65 δεν άλλαξε.
ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΚΑΝΕΖΟΥ ΠΕΝΤΣΙΛ!
     Ήταν το 65 λεπτό και ο Κίνι έπιασε από την φανέλα τον Πέντσιλ, ο οποίος τον κυνήγησε και του κατάφερε δυνατή κλωτσιά. Ο διαιτητής και ο VAR ρέφερι το είδαν και ο Γερμανός έδειξε κίτρινη στον Κίνι και κόκκινη στον Γκανέζο ποδοσφαιριστή της Γκενκ
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
      Ο Αλεξανδρόπουλος παίζοντας δυνατά με εντυπωσιακό σουτ από την γραμμή της περιοχής την έστειλε στα δίκτυα της Γκένκ ισοφαρίζοντας σε 1-1 παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για τς παιχνίδια των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν ένα γκολ όνειρο και σημειώθηκε στο 90+6! Ο Γερμανός διαιτητής είχε κρατήσει 8 λεπτά που έγιναν 11!! 
      Με το μαξιλαράκι λοιπόν του 1-0 στο «Γεώργιος Καραισκάκης», ο Ισπανός προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρέταξε τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο με μερικές αλλαγές από τον πρώτο αγώνα. Στη θέση του φορ δεν έπαιξε ο Ελ Αραμπί, αλλά ο συμπατριώτης του Ελ Κααμπί

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου