ΕΧΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ 17 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ! ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023



ΑΤΥΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ 
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος κερδίζει αυτός που σημειώνει γκολ. Αυτός που καταφέρνει να στείλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία!
     Ο Ολυμπιακός είχε 17 ευκαιρίες και τελικά έφυγε από το γήπεδο με μηδέν βαθμούς!
     Η Ελληνική ομάδα είχε να αντιμετωπίσει και την απειρία του 32 χρόνου Ολλανδού ρέφερι που αδίκησε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα τους ερυθρόλευκους!! 
      Σα γενικές γραμμές το 2-3 αδικεί τον Ολυμπιακό!
ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ 0-1!
      Ήταν το 9 λεπτό και ο Φρέιρε γυρίζει με…σιγανή πάσα. Ο Πασχαλάκης δεν βγήκε αμέσως και ο Ούγγρος Σαλάι με πλασαριστό σουτ έκανε το 0-1! Ένα λεπτό πριν ο Ολυμπιακός είχε φθάσει πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ!
ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ
       Ο Ούγγρος Σαλαι κτύπησε με αγκωνιά τον Εσε και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και αντί να  δείξει κόκκινη για εσκεμμένο κτύπημα  δεν έδωσε ούτε φάουλ! Ο Εσε απεχώρησε με κάταγμα στην μύτη και πηγε στο νοσοκομείο 
ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ!
       Λίγα λεπτά πριν από την μισή ώρα στο 26’ ο Φορτούνης κτύπησε κόρνερ και Β μπάλα βρήκε το δοκάρι!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
        Στο 40 λεπτό από τα δεξιά ο Ροντινέι κάνει ωραία σέντρα και ο Ελ Κααμπί με κοντινό σουτ κάνει το 1-1!
ΠΩ,ΠΩΩΩΩ ΤΙ ΕΧΑΣΕ!
        Στο 45+3 και σε λάθος από τα δεξιά της Γερμανικής ομάδας ο Μασούρας κέρδισε την μπάλα δεν κατάφερε όμως να την στείλει στα δίκτυα ούτε και στη συνέχεια ο Ελ Κααμπι!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 1-2!
        Ήταν το 45+7 στις…καθυστερήσεις των καθυστερήσεων ο 32 χρόνος ΑΠΕΙΡΟΣ Ολλανδός διαιτητής έδωσε πέναλτυ σε πάτημα του Ρέτσου. Το κτύπησε ο Γκρίφο και έκανε έτσι το 1-2!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-2!
         Στο 75 λεπτό ο Ποντένσε που μόλις μπήκε στον αγώνα έδωσε άλλον αέρα. Έδωσε από τα δεξιά στον Φορτούνη αριστερά που έκανε σέντρα και ο Ελ Κααμπί πετάχθηκε στην μπάλα και έκανε το 2-2!
ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΡΕΦΕΡΙ!
          Στο 86’ ο άπειρος Ολλανδός διαιτητής δεν έδωσε φαουλ υπέρ του Ποντένσε. Η μπάλα κόρνερ που εκτελέστηκε η άμυνα του Ολυμπιακού δεν απομάκρυναν σωστά και ο Φιλιπ έκανε το 2-3!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου