ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ… «ΠΗΡΕ» Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ!

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ…ΚΛΕΙΔΙΑ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Τελικά ο Κασσελακης, που από σήμερα είναι ο εκλεγμένος νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τους τα πήρε όλα! Ακόμα και τα κλειδιά του κήπου (αν είχε!!!) της Κουμουνδούρου τους πήρε!
     Με την ευκαιρία να σας πω πως το Range Rover Sport, που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας,  είναι… παρκαρισμένο στην Κουμουνδούρου και είναι έτοιμο να…υποδεχθεί το νέο του «αφεντικό»!
      Βέβαια μπορεί ο νέος πρόεδρος να μην δεχθεί να έχει αυτό το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του και να το επιστρέψει στον προηγούμενο. Άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας ως πρώην πρωθυπουργός και νύν βουλευτής έχει δικαίωμα όπως όλοι ενός αυτοκινήτου!
      Τώρα το αυτοκίνητο αυτό που είναι ένα Range Rover Sport, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εργοστασίου, έχει ένα εξακύλινδρο (V6) κινητήρα πετρελαίου 3.000 κυβικών, ιδιαίτερα ευρύχωρο και πολυτελές!
      Όπως διάβασα το συγκεκριμένο αμάξι είναι ένα από εκατοντάδες «κατασχεμένα αυτοκίνητα από την ΕΛΑΣ από διάφορες εγκληματικές υποθέσεις! Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι από αυτά που κατάσχονται από τους καταδικασμένους εμπόρους ναρκωτικών»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου