Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ!

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023







Ο  ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ!
     Όλα γίνονται στην εποχή του μοντάζ! 
     Βγάζουμε,σβήνουμε οποιον δεν μας γουστάρει… 
     Και φυσικά βάζουμε μόνο αυτά που θέλουμε!
     Και ναι, όπως όλοι ομολογούν οι πρακτικές αυτές, είναι…,ανήκουν στην εποχή του Στάλιν! Και όπως γράφει ένας συναδελφος είναι «πρακτικές… Στάλιν που έκοβε από τα φωτογραφικά πλάνα όσους δεν ήθελε ή όσους «χάνονταν» ξαφνικά ακολουθούν ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες του. Στο βίντεο που ανήρτησε για την επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ έκοψε τη Δόμνα Μιχαηλίδου που τον υποδέχθηκε…»!
      Άρα από εδώ και μετά θα βλέπουμε ότι θα μας σερβίρει η…μονταζιέρα της Κουμουνδούρου! Μια μονταζιέρα που έκανε και πάλι σπουδαία δουλειά! .    
     «Θύμα» της μονταζιέρας  η αρμόδια υφυπουργός Παιδείας, η οποία υποδέχθηκε στο ειδικό  σχολείο τον Κασσελάκη! 
        Βλέποντας σήμερα το βίντεο, διακρίνουμε τον Κασσελάκη μόνο του να μπαίνει τρέχοντας σε μια αίθουσα του σχολείου!!!
         Ας δούμε τώρα τη έγραψε στη σελίδα της η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου.
«Υποδέχθηκα σήμερα τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας. Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στα προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, όσο και αν προσπάθησε να μας πείσει για το αντίθετο ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά την επίσκεψη, συνομιλήσαμε με εκπαιδευτικούς, μαθητές και είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας. Την ενίσχυση και τη διαρκή αναβάθμιση της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου